Dolar 32,5698
%0.09
Euro 34,9596
%0.38
Altın 2.425,430
%0.09
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Güldoğan’dan 9 Eylül Mesajı

AK Partili Güldoğan’dan 9 Eylül Mesajı

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  • Ege Postası
  • 08.09.2021 - 23:13

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü için mesaj yayımladı.
İzmir’in ülkenin kaderini değiştiren bir güç olduğunu vurgulayan Başkan Güldoğan, mesajında; Milli kurtuluş mücadelesinin fitilini ateşleyen İzmir’in, kurtuluşun ve kuruluşun adresi olmasının boşuna olmadığına dikkat çekti.

“İZMİR’İ TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ KENTLERİ ARASINA YÜKSELTMİŞTİR”

“9 Eylül 1922’de haklı ve büyük bir zaferi kucaklayan İzmir, Cumhuriyet tarihinin mihenk taşıdır. 9 Eylül tarihinde, Yunan askerinin işgali altındaki İzmir kurtarılmış ve işgalci kuvvetler bozguna uğratılmıştır. Düşman askerlerinin yakıp yıktığı İzmir’in asıl sahibi olan Türk milleti, adeta küllerinden yeniden doğan bir şehir inşa etmiş ve İzmir’i Türkiye’nin en önemli kentleri arasına yükseltmiştir.
Ecdadımızın bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen büyük kahramanlıklar göstererek vermiş olduğu destansı mücadelenin son aşaması olan İzmir’in Kurtuluşunun 99. yıl dönümünü kutluyor, bu anlamlı gün vesilesiyle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.