Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Girbiyanoğlu’ndan Selçuk'taki o satışlara tepki!

AK Partili Girbiyanoğlu’ndan Selçuk'taki o satışlara tepki!

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in, belediyeye ait 2 parselden oluşan 2349 metrekare imarlı arsayı yaklaşık 10 Milyon TL bedelle satışa çıkarmasına tepki göstererek, ‘’Dünya Mirası Selçuk ilçemizin ‘Mirasyedi Belediye Başkanı’ Filiz Ceritoğlu Sengel, elle tutulur bir proje yapsaydı, marka projeleri hayata geçirseydi bugün bu arsalar satışa çıkmazdı. Mirasyedi Başkan, müsaade etsek Selçuk’u da satar.’’ dedi

  • Ege Postası
  • 29.11.2021 - 11:18

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, yazılı bir açıklama yaparak, belediyenin taşınmaz malları ile ilgili satışlarına tepkisini dile getirdi. Ak Partili Girbiyanoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Dünya Mirası Selçuk İlçemizin Mirasyedi Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in basiretsiz ve vizyonsuz yöneticiliği nedeniyle kurumsal yapısını yitiren, vatandaşlarımız için proje üretemeyen, Selçuklu hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap veremeyen, asli işlerini bile ihmal eden Selçuk Belediyesi, şimdi de tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan arsaları satışa sunuyor. Sayın Sengel Cumhuriyet Mahallesindeki Belediye eski lojmanlarının olduğu 2 parselden oluşan 2349 metrekare imarlı arsayı yaklaşık 10 Milyon TL bedelle satışa çıkarıyor. Demedi demeyin. Sayın Sengel elinden gelse mazallah tüm Selçuk arazilerini satıp, geliri bol bol kendi tanıtımına harcar. Çünkü Selçuklu hemşehrilerimiz onun umurunda bile değil. Varsa yoksa kendi siyasi bekası! Anladık vekil olmak istiyorsun da ilçemizin geleceğini heba ederek mi bunu yapacaksın? Bu mantıkla Belevi’den ötesine geçemezsin. 

"Selçuklunun hakkını yerdirmeyeceğiz!"

‘’’Dünya Mirası Selçuk ilçemizin “Mirasyedi Başkanı” dedik, anlaşılan o ki eksik söylemişiz. Kendisini “Tüketen Başkan” ilan ediyoruz. Dünya Mirası Selçuk’umuzun zamanını, geleceğini tükettiği yetmedi şimdi de varlıklarını tüketiyor.’’ diyerek sözlerine devam eden AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, ‘’Ekonomide geçerli olan ‘her iyi proje mutlaka bir alıcı bulur’ düşüncesini yerel yönetimler için de düşünebiliriz. Sayın Başkan bugüne kadar elle tutulur bir proje yapsaydı, marka projeleri hayata geçirseydi bugün bu arsalar satışa çıkmazdı. İller Bankasından gelen kredilerle yapılan yollar özkaynaklarla yapılıyormuş gibi hareket ediliyor, işçilerin parası ödenmiyor, işçiler bir çay içiyor diye sindirilerek haklarında tutanak düzenleniyor ama söz konusu Sayın Başkanın şovuna gelince boy boy resimler, en şaşaalı tanıtımlar Selçuk’un her metrekaresinde kendini gösteriyor. Buradan açık ve net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Selçuklunun hakkını sana yedirmeyeceğiz Sayın Başkan. Her kuruşun sonuna kadar takipçisi olacağız. Emanet olarak kullandığınız o makamdan sonra da hesap vermekten kurtulamayacaksınız. Selçuklu hemşehrilerimizin geleceğini sizin despot ve yönetişim kavramından uzak keyfi davranışlarınıza bırakmayacağız.’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.