Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan Soyer'e 'vaat' eleştirisi

AK Partili Dağ'dan Soyer'e 'vaat' eleştirisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 2019 Yerel Seçimi’ndeki vaatlerini yerine getirmediğini öne sürerek “Yakınlara aktarılan kaynaklar, daha yüksek teklife verilen ihaleler... Sonuç: Taş üstüne taş konulmamış, ulaşımı zor, yönetilemeyen bir İzmir. İzmir'imizi hak etmediği, yıllardır içine hapsedildiği bu döngüden ancak AK belediyecilik kurtarabilir” sözleriyle eleştirdi.

  • Ege Postası
  • 01.04.2022 - 11:07

EGEPOSTASI – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 3 yıllık dönemini sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımla eleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 2019 Yerel Seçimleri öncesi vaatlerini anlattığı görüntülerin bulunduğu videoda, Soyer’in raylı sistem, deniz ulaşımı, yeşil alan miktarı ve koku sorunuyla ilgili verdiği vaatleri yerine getiremediği öne sürüldü.

Dağ, söz konusu videoyu paylaşırken “Yakınlara aktarılan kaynaklar, daha yüksek teklife verilen ihaleler... Sonuç: Taş üstüne taş konulmamış, ulaşımı zor, yönetilemeyen bir İzmir. İzmir'imizi hak etmediği, yıllardır içine hapsedildiği bu döngüden ancak AK belediyecilik kurtarabilir” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.