Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ’dan Büyükşehir’e ‘yeşil’ isyanı: Skandaldan geçilmiyor

AK Partili Dağ’dan Büyükşehir’e ‘yeşil’ isyanı: Skandaldan geçilmiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ‘yeşil’ tepkisi gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hastalandığı gerekçesiyle kestiği ağaçları hatırlatan Dağ, “En çok "doğa", "yeşil" diyenler, aslında en çok doğa ve yeşil düşmanlığı yapanlardır. Özellikle sahil belediyeleri #YeşilDüşmanıCHP'nin skandallarından geçilmez hâle geldi” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.05.2022 - 17:34

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi bugün Çeşme Projesi’ne karşı büyük bir miting düzenledi.

Mitingte konuşan CHP Genel Başkanı Ali Öztunç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a seslenerek İzmir söz konusu olduğunda Dağ’ın sessiz kaldığını ifade etmişti.

Öte yandan; AK Partili Dağ, sosyal medya hesabından Öztunç’a yanıt niteliğinde paylaşım yaptı.

Paylaşımında isim vermeyen Dağ, görsellerle İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 26 Ekim 2018 tarihinde Menemen’de yaptığı yol çalışmaları esnasında 40’tan fazla zeytin ağacını söktürdüğünü söyledi. Dağ ayrıca geçtiğimiz aylarda İzmir gündemine oturan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hastalandığı için kestiği 100 ağacı da hatırlattı.

AK Partili Dağ, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “En çok "doğa", "yeşil" diyenler, aslında en çok doğa ve yeşil düşmanlığı yapanlardır. Özellikle sahil belediyeleri #YeşilDüşmanıCHP'nin skandallarından geçilmez hâle geldi. Peki villalarını doğanın göbeğine konduran malum "çevre"lerden bunlara dair tek kelime duydunuz mu?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.