Dolar 32,4573
%-0.09
Euro 34,6726
%-0.86
Altın 2.436,330
%0
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ yeni görevini devraldı

AK Partili Dağ yeni görevini devraldı

AK Parti 7. Olağan Kongresi'nden sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirilen AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, bugün görevi Mahir Ünal’dan devraldı.

  • Ege Postası
  • 25.03.2021 - 15:14

EGEPOSTASI- AK Parti 7. Olağan Kongresi, dün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7. kez genel başkan seçildiği kongrede 75 kişilik MKYK listesinde yer alan önceki dönem AR-GE Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yeni dönemde Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirildi.

Gün içerisinde 2017 yılından bu yana sürdürdüğü AR-GE Başkanlığı görevini Mustafa Şen’e devreden Hamza Dağ, öğleden sonra Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini ise Mahir Ünal’dan devraldı. 

Devir törenini sosyal medya hesabından paylaşan Dağ, şu ifadeleri kullandı;

“AK Parti 7. Olağan Büyük Kongremiz sonrasında, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın tensipleriyle AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini Sayın Mahir Ünal başkanımızdan devraldık. Rabbim bizlere bu bayrağı layık olduğu gibi ileriye taşımayı nasip etsin” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.