Dolar 32,5308
%-0.03
Euro 34,9822
%0.44
Altın 2.431,570
%0.35
Bist-100 9.809,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'la CHP’li Sertel Twitter’da karşı karşıya

AK Partili Dağ'la CHP’li Sertel Twitter’da karşı karşıya

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel Twitter’da karşı karşıya geldi. AK Partili Dağ'ın "Kemeraltı esnafımızlaydık." paylaşımına cevap veren Sertel, "Kemeraltı’nda bir yakınının dükkanına uğramışsın. Hani birlikte esnafı gezecektik. Varsa yüreğin, gezelim” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.12.2020 - 21:42

EGEPOSTASI- Kemaraltı Çarşısı'nda esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Kemeraltı esnafımızlaydık. Belediye’nin katlı otopark yanındaki yolu trafiğe kapatmasıyla mağduriyet oluşmuş. Konu belediye ile ilgili olunca Atilla Sertel’e iletebilirsiniz’ dedik. Onlar da tanıyamayınca Google’dan baktılar. Ben iletişim bilginizi hemşehrilerimizle paylaştım” şeklinde mesaj attı.

SERTEL: VARSA YÜREĞİN, GEZELİM

AK Partili Dağ’ı etiketleyerek gönderisine yorum yapan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Geçenlerde bir yerde adını geçireyim dedim. ‘Şu sahte diplomalı mı, bırak şunu’ dediler. Yok o Hamza değil bu Hamza Dağ’ dedim. Seni savundum. Kemeraltı’nda bir yakınının dükkanına uğramışsın. Hani birlikte esnafı gezecektik. Varsa yüreğin, gezelim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.