Dolar 32,5328
%0.14
Euro 34,9110
%-0.17
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ: Beydağ'a iki ay içinde doğal gaz verilecek

AK Partili Dağ: Beydağ'a iki ay içinde doğal gaz verilecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Beydağ'a iki ay içinde doğal gaz verilmesinin hedeflendiğini bildirdi.

  • Ege Postası
  • 02.06.2021 - 15:09

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Beydağ'ın doğal gaza kavuşmasının ardından ilçenin daha da gelişeceğini ve enerji tasarrufu sağlayacağını aktardı.

Dağ, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların yoğun talebi üzerine harekete geçerek İzmir Doğalgaz Dağıtım AŞ ile yaptıkları görüşmelerin ardından ilçede başlatılan doğal gaz çalışmalarının 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Dikili'deki doğal gaz altyapı çalışmalarından sonra Beydağ'daki çalışmaların da sevindirici olduğunu ifade eden Dağ, şunları kaydetti:

"İzmir'in ve ilçelerinin sorunlarına kayıtsız kalmayacağımızı her zaman dile getiriyoruz. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için samimi bir şekilde çalışıyoruz. İki ay gibi kısa sürede gaz arzının sağlanmasının hedeflendiği Beydağ'da vatandaşlarımız daha ucuz ve konforlu bir enerjiye ulaşacak. Doğal gaz, Beydağlı'ya enerji tasarrufu sağlayacak, Beydağ'ın gelişimine de katkı sunacak." diye konuştu.

Dağ, ilk etapta Atatürk ve Cumhuriyet mahallelerinde başlatılan çalışmaların sona ermesiyle 744 haneye doğal gaz ulaştırılmasının hedeflendiğini, önümüzdeki yıllarda da yatırımların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.