Dolar 32,5660
%0.16
Euro 34,8942
%0.67
Altın 2.435,610
%0.11
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Çankırı’dan Çiğli çıkarması

AK Partili Çankırı’dan Çiğli çıkarması

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Çiğli ilçesinde muhtarları ziyaret ederken, ilçe teşkilatı ile buluşmasında, ‘’Teşkilatlarımız mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşımızın gönlüne dokunuyor. AK Parti kucaklayıcıdır. AK Parti, milletin kurduğu partidir, milletin hizmetkarıdır.’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2022 - 17:06

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, Çiğli ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  Programına ilk olarak Çiğli ilçe teşkilatını ziyaret ederek başlayan Çankırı, Çiğli teşkilatının yaptığı çalışmaları inceledi. Partililer ile de istişarelerde bulunan Milletvekili Çankırı, 2023’ün önemine vurgu yaparak üstün gayretle İzmir’de AK Parti̇ rüzgarının devam edeceğine inandığını söyleyerek, ‘’AK Parti teşkilatları, kurulduğumuz günden bugüne milletimizin yanında. İzmir’de de teşkilatlarımız mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşımızın gönlüne dokunuyor. AK Parti kucaklayıcıdır. Bunun için her fırsatta hedefimiz 80 milyon vatandaşımızın tamamının gönlünü kazanmaktır. AK Parti, Milletin kurduğu partidir. Milletin partisidir, milletin hizmetkarıdır. İnşallah gelecekte de bu vasfıyla milletin gönlündeki yerini koruyacaktır.’’ ifadelerini kullandı.

Muhtarlarımız başımızın tacıdır

İlçe teşkilatı ile yola koyulan Milletvekili Çankırı, Egekent Mahallesi Muhtarı Müge Kaplan ve Çankırı Ataşehir Mahallesi Muhtarı Nesrin Erdoğan ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği öneme ve değere değinen AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, ‘’Büyük devlet olma vizyonu, en başta yerelde başlar. Halkın tercihiyle, seçimiyle iş başına gelmiş muhtarlarımız son derece önemli bir makamda bulunuyorlar, önemli bir vazifeyi ifa ediyorlar. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti ailesi olarak muhtarlarımız başımızın tacıdır. Onların çalışmalarına bizler de her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımızın aylık maaşı başta olmak üzere özlük haklarında, SGK primlerinin devlet tarafından ödenmesi, maaşlarının artırılması, silah ruhsatı harcı muafiyeti başta olmak üzere pek çok önemli iyileştirmeler yaptık. İzmir’imizde 1294 Mahalle Muhtarımızla temas halindeyiz. Her zaman bir ihtiyaç oldu mu yanlarındayız’’ dedi. Çankırı Küçük Çiğli Mahallesine giderek burada vefat eden muhtar Ebru Kayacıoğlu’ndan sonra seçilen Sadık Ekin’i ziyaret etti. Sadık Muhtarın, merhum Ebru Muhtarın emanetine sahip çıkacağına tüm kalbi ile inandığını söyleyen Çankırı, daha sonra vefat eden muhtar Ebru Kayacıoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerine Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden Çankırı, İnter Doğrama Ticaret A.Ş. ve Hisar Otomat işletmelerini ziyaret etikten sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.