Dolar 32,3859
%0.21
Euro 35,0259
%-0.11
Altın 2.324,450
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Bayraklı’dan, Başkan Sengel’e hastane cevabı:  ''Hastanenin yapılmasını engelledi!’’

AK Partili Bayraklı’dan, Başkan Sengel’e hastane cevabı: ''Hastanenin yapılmasını engelledi!’’

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in hastane çıkışına ‘’Kendisi meclis üyesiyken, yapımına başlanılan hastaneye karşı davanın yolunu açan, hastaneye karşı imza atan biridir. Önüne uzatılan evrakı imzaladı ancak hastane yaptırmamak adına önüne koyulan evraka imza attı.’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 26.01.2023 - 11:54

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in, ilçedeki hastane durumu ile ilgili yaptığı açıklamaya, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı’dan sert cevap geldi. Belediye Başkanı Sengel’in alenen kamuoyunu yanılttığını belirten AK Partili Bayraklı, ‘’Sayın Başkan hastane ile ilgili ‘Hastaneye ihtiyacımız var diye önüme uzatılan evrakı hiç düşünmeden imzaladım.’ diye ifade bulunmuş. Kendisi unutmak isteyebilir hatta unutturmak isteyebilir ama Selçuklular geçmiş dönemde yaptığını unutmadı, unutmaz da. Kendisi 2014 yılında Meclis Üyesiyken, temeli atılan, fore kazıkları çakılan hastanemizin yapılmaması için CHP İlçe Başkanlığıyla birlikte Meclis Üyesi olarak, hastanenin durdurulması için davanın yolunu açtı. Hatta arka bahçeleri olan odaları da hastane yapılamamı için dava açtırmalarına ön ayak olmuşlardır. Eğer, 9 sene önce engel olmasaydı Sayın Sengel ve CHP’li Meclis üyeleri, şuanda hastane bitmiş ve hemşehrilerimize hizmet veriyor olacaktı. Bugün, algı peşinde koşan Sayın başkanın dedikleri beyhudedir, hemşhrilerimizi ve kamuoyunu yanıltmaktan öteye gitmeyecektir.’’ dedi.

 Selçuk’un 4 yılı heba oldu, kalan bir yılı da muhtemeldir ki heba olacak! 

7 Şubat’ta tüm engellemelere rağmen hastanenin ihalesinin yapılacağını belirten AK Parti Selçuk İlçe Hakan Bayraklı, ‘’Hastanemizin ihalesini yapıp en kısa zamanda Selçuklu hemşerilerimizi, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi içinde fizik tedavi merkezide olan modern bir hastaneye kavuşturacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Biz ilçemizde; liman, köprü, mendirek, Toki evleri, doğal gaz, mega projeleri yaparken, 4 yıldır yönetimde olan ayrıca Büyükşehir de kendilerinde olan CHP belediyesi, sadece 80 santimlik bir heykel yaptı. Onu da büyük bir hizmetmiş gibi şatafatlı bir törenle Sayın Tunç Soyer ile açtı! AK Parti hükümeti olarak, ilçemize kazandıracağımız projeleri engellemek için çalışan Belediye Başkanı Sengel, görevinde 4 yılı tamamlarken, ne yapmış bu ilçeye, onu anlatsın da görelim. Selçuk halkı sandığı bekliyor sabırsızlıkla. Sayın Sengel’in başkanlığında CHP belediyeciliği ile Selçuk’un 4 yılı heba oldu, kalan bir yılı da muhtemeldir ki heba olacak! Hemşehrilerimiz bunu görüyor, biliyor. 2024 yerel seçimlerinde gereken cevabı vatandaşlarımız, eser ve hizmet odaklı AK Belediyeciliği seçecektir. Sayın Sengel, seçildiği günden beri ne belediye işçilerine hakkını verdi nede ilçenin tek bir problemini çözdü, ilçede adeta turist gibi yaşadı. Kendisinde laf çok ama icraat yok! Şuan biz, Pamucak sahiline halk plajı ve üniversite öğrencilerimiz için 250 kız 250 erkek olmak üzere 500 öğrenci kapasiteli yurt yapımı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Acaba büyükşehirle beraber hangi projeleri çalışıyorlar açıklama yapsınlar da Selçuklu hemşerilerimiz bilsin! Onların hayal bile edemediklerini biz yaptığımız için doğalgaz yatırımını kendileri yapmış gibi pankartlara ismini yazdırıyor. Yazık! Biz yaptığımız eserlerle konuşuruz. Hükümetimiz, Pamucak sahilinde birinci etabı biten Antik Kanal Projesi'nin mendirek ihalesine hazırlanırken, varsa ilçede yaptığı bir eser, onları konuşsun. Algı oyunlarını bıraksın Sayın Başkan!’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.