Dolar 32,5793
%0.32
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.514,500
%1.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Başdaş Büyükşehir'e yüklendi: Elinizi Roman halkının evlerinden çekin

AK Partili Başdaş Büyükşehir'e yüklendi: Elinizi Roman halkının evlerinden çekin

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Ege Mahallesi’nde sakinleri ve esnafının 40 yıl önceki ipotek bedelini kaldırmadıkları için icra tebliğlerinin gönderilmeye devam edildiğini söyledi. Başdaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne seslenerek, “Elinizi Ege Mahallesi’nden çekin” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2022 - 16:55

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, 1980 yılında yapılan konutlarda yaşayan vatandaşların yaşam alanlarında huzursuz olduklarını ifade ederek, “6 ay önce konuyu gündeme getirmiştik. Ancak, görüyoruz ki İzmir Büyükşehir Belediyesi dar gelirli vatandaşın cebindeki paraya ve yaşam alanlarına göz dikmiş durumda. Derhal bu tutumdan vazgeçilmesini ve vatandaşlara hak ettikleri tapunun verilmesini istiyoruz” diye konuştu. 

RANTA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Başdaş, icra belgeleri göndermedeki ısrarın arkasında kentsel dönüşüm adı altından Ege Mahallesi’nde rantsal bir alan oluşturma hedefi olduğunu düşündüklerini söyleyerek, “Kentin en merkezi yerde yaşayan Roman vatandaşlarımızın evlerinden ellerinizi çekin. Burada kentsel dönüşüm adı altında rant alanları oluşturmanıza müsaade etmeyeceğiz” sözlerine yer verdi. 

123 HANEYE KESİLEN CEZA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde yayımlanan “Sevgili halkım, bu borçlar nedeniyle avukatlar tarafından aranacaksınız. Size, ailenize zarflar gönderecekler. Tehdit edecekler” mesajını da değerlendiren Başdaş, “Sayın Kılıçdaroğlu aslında kendi belediyelerini işaret etmek istiyor! Ege Mahallesinde 123 haneye ceza kesilmesi konusuna ne diyor Sayın Kılıçdaroğlu? Önce İzmir Büyükşehir Belediyesinin Konaklı vatandaşımıza yaptığı ödeme emirlerini, açtığı mahkemeleri, baskılarını görsün!” açıklamasını yaptı. 

MAĞDUR ETTİĞİNİZ AİLELERİ GÖRÜN

Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunan Başdaş, “Bizler AK Parti Konak İlçe Başkanlığı olarak daima sahalardayız. Kılıçdaroğlu’na çağrım buyursun gelsin kendi belediyelerinin mağdur ettiği aileleri, bireyleri bir görsün. Güneşin balçıkla sıvanmayacağını daha net görmüş olur!” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.