Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Başdaş: Büyük proje dediniz, İzmir’in parasını çöpe attınız

AK Partili Başdaş: Büyük proje dediniz, İzmir’in parasını çöpe attınız

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, “İzmir Büşükşehir Belediyesi’nin ‘Büyük Proje’ diye sunduğu Kadifekale Pagos Üretici Pazaryeri 6 aydır kurulmuyor. İzmir’in parası çöpe atıldı” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.11.2022 - 14:36

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2109’da başlattığı Pagos Üretici Pazaryeri kurulum alanında incelemelerde bulundu. Başdaş, daha önce de servis araçlarının alana bomboş gelmesiyle ilgili kamuoyuna bilgi verdiklerini söyleyerek, “İlk günden bu yana uyarılarımız dikkate alınmadı. Bizim haklı çıkmamız İzmir’e ne kadar zarar verildiği gerçeğini maalesef değiştirmiyor” ifadesini kullandı. 

PAGOS PAZARI NEREDE? 

Pazaryerinin açılışına 10 milyon TL harcandığını hatırlatan Başdaş, “Son 6 aydır hiç açılmıyo. İzmir’in ve İzmirlilerin parasının nasıl çöpe atıldığının ispatıdır. Büyük proje diye suduğunuz Pagos Pazarı nerede?” sorusunu sordu. 
Pagos Pazaryeri’nin çökmesinin bir utanç olduğunu kaydeden Başdaş, “Yine Soyer, yine hayal kırıklığı! İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin büyük proje olarak açıkladığı PAGOS Üretici Pazaryeri 30 ilçeden servislerin boş olarak ring yapmasına rağmen cazibe alanına dönemediği gibi 6 aydan bu yana atıl durumda kullanılıyor” diye konuştu. 

AK BELEDİYECİLİK KİTAPÇIĞI ALSINLAR

Saşdaş, Soyer ve ekibinin projeyi kendi tanıtımı için kullandığını da belirterek, “Büyük proje, muhteşem proje diyerek Kadifekale’ye çıkan tüm yollara koca levhalar yaptırıp İzmirlinin parasını kendi propagandası için kullanan Soyer’e tavsiyem gelsin bizden AK Belediyecilik kitapçığı alsın!” görüşünü aktardı. 

Başdaş, Soyer ve ekibinin küçük projeleri bile hayata geçiremediğini belirterek, “Küçük ilçe belediyelerimizin bile yaptığı projeleri bir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hayata geçiremeyen Soyer’e buradan açık ve net bir şekilde söyleyeyim: İzmirli hemşehrilerimiz bizi de sizi de izliyor” dedi. 

2024’TE LEVHA DOLU YOLLARDAN GEÇECEĞİZ

Soyer’e 2024’te yılında yapılacak yerel seçimleri işaret eden Başdaş, “2024’te İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyelerini kazandığımızda, büyük büyük astığınız o levhalarla dolu yollardan geçmeye sizi davet edeceğim. Hizmet nedir yerinde görmüş olacaksınız Sayın Soyer!” ifadeleriyle seslendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.