Dolar 32,5382
%0.28
Euro 34,8893
%0.48
Altın 2.489,310
%1.1
Bist-100 9.586,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Aydın: Şeffaf belediyecilik Seferihisar’a çok yakışacak

AK Partili Aydın: Şeffaf belediyecilik Seferihisar’a çok yakışacak

Seferihisarlı vatandaşların Belediye Meclis Toplantılarının canlı yayınlanması talebi Eylül Ayı Seferihisar Belediyesi Meclis Toplantısında AK Parti grubu tarafından öneri olarak dile getirilmişti. Teknik aksaklıklar sebebi ile geçtiğimiz aylarda canlı yayın yapılamadı. Gerekli teknik çalışmanın tamamlanmasının ardından Aralık ayı Seferihisar Belediyesi Meclis Toplantısı canlı olarak yayınlandı.

  • Ege Postası
  • 08.12.2021 - 10:58

Seferihisar Belediyesi Meclis Toplantısı’nın canlı yayınlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Seferihisarlı hemşerilerimiz uzun zamandır ilçemizde olup bitenden ve belediye meclislerinde alınan kararlardan haberdar olmak için, meclis toplantılarının canlı yayınlanmasını istediklerini bizlere iletiyorlardı. Parti grubumuz, vatandaşlarımızın bu talebini Eylül ayı Seferihisar Belediyesi Meclis Toplantısı’nda dile getirmişti ancak çeşitli sebeplerle canlı yayın gerçekleştirilememişti.

Aralık ayı meclis toplantısının canlı olarak yayınlanmasından hem Seferihisar’da yaşayan bir vatandaş, hem de Seferihisar’a değer üretebilmek için çalışan bir siyasetçi olarak memnuniyet duydum. Belediye Meclis Toplantılarının canlı yayınlanması kamuoyunun bilgilendirilmesi adına önemli bir adım. Konuyu mecliste gündeme getirerek bu adıma öncülük eden kıymetli meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bundan sonraki meclis toplantılarının da canlı yayınlanmasını temenni ediyorum. Şeffaf belediyecilik Seferihisar’a çok yakışacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.