Dolar 32,5849
%0.3
Euro 35,0684
%0.28
Altın 2.457,590
%0.88
Bist-100 9.821,00
%1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den sonra CHP'den de Çiğli'de yoğun mesai

AK Parti'den sonra CHP'den de Çiğli'de yoğun mesai

Çiğli'de AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Harmandalı bölgesindeki toprak kayması ve zeminde oluşan yarıklara dikkat çekmek için basın açıklaması düzenlerken, CHP İzmir İl Örgütü'nün de ilçenin muhtarlarıyla buluşması dikkat çekti. Belediyenin sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıda Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan da yer aldı.

  • Ege Postası
  • 08.11.2021 - 13:18

EGEPOSTASI – Çiğli’de bugün İzmir siyaseti açısından hareketli saatler yaşanıyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Sürekli, Harmandalı bölgesinde toprak kayması ve zeminde oluşan yarıkları incelerken bir basın açıklaması gerçekleştirdi ve bölgedeki tehlikeye dikkat çekti. Aynı saatlerde CHP’li mevkidaşı Deniz Yücel ve yönetimi de muhtarlarla Çiğli Belediyesi Pelikan Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve CHP İlçe Başkanı Mert Özcan’ın da katıldığı toplantıda muhtarların sıkıntı ve talepleri dinlendi.

Başkan Yücel, toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Nasıl ki belediye başkanı görev yaptığı kentin emin kişisiyse, muhtar da seçildiği mahallenin emin kişisidir. Çiğli ilçemizde Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla birlikte, demokrasinin yapı taşı olan muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarın derdi vatandaşın derdidir anlayışıyla dertlerini dinledik.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.