Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’den İZDEDA’ya ziyaret

AK Parti’den İZDEDA’ya ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Depremzedeleri Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan Sürekli, ‘’ Bir an olsun yalnız bırakmadığımız depremzedelerimizin teşekkürlerini Başbakanımız, Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım’a ilettik’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 14.09.2022 - 18:03

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Depremzedeleri Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Sürekli ziyarete ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ‘’ İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan ve dernek üyeleriyle bir araya geldik. Bir an olsun yalnız bırakmadığımız depremzedelerimizin teşekkürlerini Başbakanımız, Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım’a ilettik’’ ifadelerini kullandı. 

İZDEDA, Ağır ve orta hasarlı konutlar için verilen krediden ötürü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a teşekkürlerini iletti.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile görüşme yapan İZDEDA, ağır ve orta hasarlı konutlar için, 12 yıl vadeli, 1.04 faizli kredi sağlanması için mutabık kalmıştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.