Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’den CHP’ye sert pankart tepkisi: Hazımsızlık hastalığı mı desek zihniyet bozukluğu mu?

AK Parti’den CHP’ye sert pankart tepkisi: Hazımsızlık hastalığı mı desek zihniyet bozukluğu mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 4 yatırımın açılışını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinin yankıları sürüyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu, kentte ilk olarak Ödemiş'te kurulan Entegre Katı Atık Yönetim Tesisinin açılışını yaptı. Ancak açılış öncesi kentin girişinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın Sağlık Bilimleri Fakülte müjdesinin yer aldığı pankartın kaldırılarak yerine ‘Atıklar ekonomiye kazandırılıyor enerjiye dönüşüyor’ pankartının asılması tepkiyle karşılandı. AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, kendilerinin pankartının kaldırılmasını ’hazımsızlık’ olarak değerlendirildi. AK Partili Şen, sosyal medya hesabından konuya ilişkin “Hazımsızlık hastalığı mı desek zihniyet bozukluğu mu ama bunlarda hepsi var!” ifadelerini kullanndı.

  • Ege Postası
  • 26.06.2021 - 13:55

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün İzmir’de Büyükşehir Belediyesi'nin 4 ilçede hayata geçirdiği 4 projenin açılışını yaptı.

Kılıçdaroğlu, ilk olarak Ödemiş Entegre Katı Atık Yönetim Tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Ancak kentin girişinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’nın "Ödemiş'te Sağlık Bilimleri Fakültesi açılıyor" müjdesini verdiği pankartın kaldırılarak yerine ‘Atıklar ekonomiye kazandırılıyor enerjiye dönüşüyor. Avrupan'nın en büyük katı atık yönetimi tesisi Ödemiş'te hizmete giriyor’ pankartının asılmasına AK Parti cephesi sert tepki gösterdi.

"YAZIKLAR OLSUN"

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen konuya ilişkin sosyal medyadan açıklamalarda bulunurken CHP'li yerel yönetimleri hedef aldı.

Şen,“Ödemişimize bırakın hizmet etmeyi gelen hizmeti dahi hazmedemeyen zihniyet sanki başka yer yokmuş gibi fakülte müjdesini verdiğimiz pankartı söküp atıp, yerine kendi ilanını asmıştır” ifadelerini kullandı.

Başkan Şen açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Yazıklar olsun! Ödemişimize bırakın hizmet etmeyi gelen hizmeti dahi hazmedemeyen zihniyet sanki başka yer yokmuş gibi fakülte müjdesini verdiğimiz pankartı söküp atıp, yerine kendi ilanını asmıştır. Ödemiş bizim evimiz biz büyük bir aileyiz sloganıyla yola çıkan ödemiş belediyesi yönetiminin bu sözünün sadece laftan ibaret olduğunu, büyükşehir belediyesiyle birlikte farklı siyasi görüşte olanları ötekileştirmeye devam ettiğinin somut bir göstergesi yapılan bu eylemdir.2 gündür sökülen pankartımız talebimize rağmen iade etmekten dahi imtina edilmiştir. Yapılan bu eylemi en şiddetli şekilde kınıyoruz. Biz Ödemiş’e hangi siyasi görüşten olursa olsun en ufak katkısı olanlara minnettar kalan anlayışımızla Ödemiş’i Türkiye’nin en güzide ilçelerinden yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Durmak yok yola devam”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.