Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Kemalpaşa'da iki ilçe yöneticisinin istifası alındı

AK Parti Kemalpaşa'da iki ilçe yöneticisinin istifası alındı

AK Parti İzmir’de flaş bir gelişme yaşandı. AK Parti Kemalpaşa İlçe Yönetim kurulu üyeleri Dursun Ali İnce ve Nihat Boytepe il yönetimi tarafından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Kararın ardından ilçe başkanlığınca ilgili kişilerin istifalarının alındığı bildirildi.

  • Ege Postası
  • 16.12.2020 - 13:17

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir’de flaş bir gelişme yaşandı. Partinin Kemalpaşa İlçe Yönetiminden iki ismin disipline sevk edildiği öğrenildi.

İlçe yöneticisi Dursun Ali İnce ve Nihat Boytepe, il yönetimi tarafından "kesin ihraç" talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Disiplin sevkinin gerekçeleri gizli tutulurken İlçe Başkanı Bülent Aksakal yazılı açıkalama yaptı.

Başkan Aksakal, söz konusu kişiler hakkında farklı tarihlerde adli soruşturmalar başlatıldığını ifade ederek şunları söyledi;

İLÇE BAŞKANLIĞI İSTİFALARINI ALDI

"İlçe yönetimimizde yer alan bu iki isim hakkında başlatılan adli soruşturmalar nedeniyle konunun İl Başkanlığımıza aktarılmasının ardından, söz konusu kişilerin İl Yönetimimiz tarafından, tedbirli olarak kesin ihraç talebi ile İl Disiplin Kurulu’na sevkine karar verilmiştir. Bu arada ilgili kişilerin istifaları İlçe Başkanlığımızca alınarak üyelikleri düşürülmüş ve bu kişilerin partimizle ilişiği kalmamıştır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.