Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’den CHP’li Yücel’in ‘depremzede’ çıkışına sert tepki

AK Parti İzmir’den CHP’li Yücel’in ‘depremzede’ çıkışına sert tepki

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in depremzedelerle ilgili AK Parti’ye yönelik eleştirilerine, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Dilaver Kişili ve Sefa Şahin ile İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak'tan art arda açıklamalar geldi.

  • Ege Postası
  • 30.03.2022 - 19:32

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile depremzedelerin buluşma fotoğrafını da paylaşarak, sosyal medyadan şu ifadelere yer verdi:

‘’Taş üstüne taş koyamayan CHP boşa kürek çekiyor. Bizim karnemizde hizmet, CHP’ninkinde kırık notlar doludur. Depremzedelerimizle biriz beraberiz. Onların derdi bizim derdimiz.  Devletimiz ilk andan itibaren oradaydı. Hiç boşuna uğraşma, Deniz Yücel.’’

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili de, ‘’Deprem Anıtı dışında bir şey yapmayan; her kentsel dönüşüm projesini eline yüzüne bulaştırıp tamamlayamayan CHP’nin depremzede vatandaşlarımız üstünden yaptığı siyasi rant hesabı ifşa olmuştur! Her durumda prim yapmaya çalışan CHP’nin tek derdi, beceriksizliğini örtmektir. Hükümetimiz; acı kayıplar yaşayan halkımızın ihtiyaçları için cansiparane çalışmıştır.1,5 yıl içinde konutların teslimine başlanmıştır ve bu, CHP’nin hizmet hanesinde asla görülemeyecek bir başarıdır. Asıl vicdansızlık, meseleyi siyasete alet ederek kuru gürültü yapmalarıdır!’’ paylaşımında bulundu.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin ise, sosyal medya paylaşımında, ‘’CHP; İzmir’de, depremzede vatandaşlarımızı düpedüz siyasi malzeme yapmıştır. 1.5 yılda deprem konutlarının teslimine başlayan, her an yanlarında olan hükümeti: bugüne kadar kentsel dönüşüm konusundaki zavallılığını örtmek için hedef alan CHP, yine bir kumpas peşindedir! Bir acıyı, bir felaketi; öyle bir noktaya getirdiler ki; ne gerçek mağdurlar ne de yaptığımız çalışmalar umurlarında! Sadece kendi basiretsizliklerine kalkan yaratmaya çalışıyorlar. Oturdukları yerden tezgâh kuracaklarına, kıllarını kıpırdatsınlar! Biz buradayız; CHP nerede?’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.