Dolar 32,6317
%0.48
Euro 34,7493
%0.05
Altın 2.508,570
%0.97
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’den CHP’li Yücel’e cevap gecikmedi

AK Parti İzmir’den CHP’li Yücel’e cevap gecikmedi

Van’dan ailesi ile İzmir’in Kemalpaşa ilçesine gelen lise öğrencisinin, istediği okula yerleştirilmemesi ile ilgili, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, puan sıralamasına göre, bahse konu öğrencinin sıra beklediği, alternatif okulları önerdikleri açıklamasını yaparken; CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yeni açıklamasına, AK Parti İzmir’den cevap geldi.

  • Ege Postası
  • 21.09.2022 - 22:50

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in, öğrenci ile ilgili haberi alıntılayarak sosyal medyadan ‘’Rojin okumak istiyor. Biz sesi olduk, çözen siz olun. Yeter ki 16 yaşında bir kız çocuğu okuluna kavuşsun. İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı’’ paylaşımını alarak şunları ifade etti, ‘’Trafikte sıkıntı yaşadığında İl Emniyet Müdürlüğüne kolayca ulaşabilen Deniz Yücel, bu konuyla ilgili de doğru bilgilere İl Milli Eğitim Müdürlüğünden erişebilir. Tavsiyemizdir.’’

Kendisi bir hukukçudur ve belki bu kez anlayacaktır!

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili ise CHP’li Yücel’e, sosyal medyadan ‘’Hali hazırda 3 okula gitme imkânı olan Rojin Koç kardeşimiz mağdur değil! Kemalpaşa'daki öğrencimizin durumunu siyasete alet etmeyi sürdüren CHP'li Deniz Yücel’in dikkatine! Kaldı ki kendisi bir hukukçudur ve belki bu kez anlayacaktır! 07.09.2013 tarihli 28758 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nin 38. maddesini iyi okusun. Asılsız söylemler ve cehaletle algı yönetmeye kalkışmasın.’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.