Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’den, Büyükşehir’e ‘Tuvalet’ tepkisi ‘’Bunun hesabını kim verecek?’’

AK Parti İzmir’den, Büyükşehir’e ‘Tuvalet’ tepkisi ‘’Bunun hesabını kim verecek?’’

AK Parti İzmir’den, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne, Konak’taki Köprü Durağı tramvayında tuvalet olmadığı için ihtiyacını gidermek için yolun karşısına geçerken trafik kazası sonucu yaşamını yitiren güvenlik Görevlisi Hülya Onaylı için ‘’İnsani ve temel bir ihtiyacı karşılamaktan aciz olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Yönetiminin bu ihmali sonucu gencecik bir kadın hayata veda etti. Bunun hesabını kim verecek?’’ tepkisi geldi.

  • Ege Postası
  • 24.09.2022 - 16:40

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen tramvayda, 2 yıl önce gündeme gelen ve önceki gün tuvalet ihtiyacı için yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonrası 2 çocuk annesi Hülya Onaylı’nın ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili AK Parti İzmir’den, Büyükşehir Belediyesi’ne tepki geldi.

Büyükdağ: "Bunun hesabını kim verecek?"

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘’Güvenlik görevlisi Hülya Onaylı; Tuvalet için gittiği yolda kaza geçirerek hayatını kaybetti. Bu kadar insani ve temel bir ihtiyacı karşılamaktan aciz olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Yönetiminin bu ihmali sonucu gencecik bir kadın hayata veda etti. Bunun hesabını kim verecek! Hülya kardeşimize Allah’tan rahmet; Ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı Cennet Olsun.’’ ifadelerini kullandı.

Kişili:"2 yıllık bir mesele!"

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili ise, ‘’Gün yok ki, CHP Büyükşehir Belediyesi'ne tepki olmasın! Tramvay duraklarında personelin tuvalet ihtiyacı ve talebi, yeni değil; 2 yıllık bir mesele! CHP'li Büyükşehir Belediyesi bir canın yitip gitmesine, cenazedeki çığlıklara da arkasını dönerse; sözün bittiği yerdir!’’ paylaşımında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.