Dolar 32,5610
%0.27
Euro 34,6856
%-0.13
Altın 2.490,750
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de corona şoku

AK Parti İzmir’de corona şoku

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu koronavirüse yakalandı. Girbiyanoğlu, AK Parti İzmir İl Kongresi’ne katılmak için Pazar günü protokol gereği PCR testi yaptırdığında sonucun pozitif çıktığını söyledi.  

  • Ege Postası
  • 23.02.2021 - 11:25

EGEPOSTASI- Pandemi nedeniyle daha önce iki kez ertelenen AK Parti İzmir İl Kongresi dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı kongreye, parti delegeleri ve basın mensupları koronavirüs PCR testi yaptırarak girmişti.

Kongreden önceki gün İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan testlerde test sonucu negatif olanlar kongre salonuna girebilirken pozitif olan partililer ise salona alınmadı.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’nun Pazar günü yaptırdığı koronavirüs testi ise pozitif çıktı.

Test sonucu neticesinde kongreye katılmadığını belirten Girbiyanoğlu şunları söyledi; “Pazar günü kongre protokol gereği için yaptırdığımız test sonucunda koronavirüs olduğumu öğrendim. Bu nedenle kongreye de katılamadım. Hastalığı çok ağır geçirmiyorum. Kas ağrılarım ve baş ağrılarım var sadece. Şu anda evde karantinadayım. Doktorlarla görüştüm. İlaçlarımı almaya tedavi sürecim başladı.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.