Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de bayramlaşma heyecanı: Kim ne mesaj verdi?

AK Parti İzmir’de bayramlaşma heyecanı: Kim ne mesaj verdi?

AK Parti İzmir teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Programda yapılan konuşmalarda ana tema 2023 seçimleri olurken seçimlerin ülke için kırılma noktası olacağı ifade edildi. Programda konuşan İl Başkanı Sürekli ve İzmir Milletvekili Kaya ise eleştiri oklarını yerel yönetimlere ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönlendirdi. Soyer2in koku sorununa ilişkin ifadelerini hatırlatan Sürekli, “25 senedir aklınız neredeydi” çıkışı yaptı.

  • Ege Postası
  • 07.07.2022 - 20:07

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa ev sahibi Kerem Ali Sürekli’nin yanı sıra; AK Parti İzmir milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, AK Parti İzmir il Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise memleketi Erzincan’dan video konferansı ile bayramlaşma programına katıldı.

Programda yapılan konuşmalarda ana tema 2023 seçimleri olurken seçimlerin ülke için kırılma noktası olacağı ifade edildi. Programda konuşan İl Başkanı Sürekli ve İzmir Milletvekili Kaya ise eleştiri oklarını yerel yönetimlere ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönlendirdi.

YILDIRIM: ESAS BAYRAMI 2023 HAZİRAN’DA YAŞAYACAĞIZ

Konuşmasında 2023 seçimlerinin esas bayram olduğunu ifade eden Yıldırım, “Hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum. Geleceğiniz aydınlık olsun. Kurban Bayramı diğer bayramlardan biraz farklı. Meşguliyeti fazla olan bir bayram. Bu sebeple de teşkilatımız gayret yerinde bir düşünceyle bayramlaşmayı bayramdan önceye almış durumda. Özünde yardımlaşma ve dayanışma duyguları olan kardeşlik duygularının doruğa ulaştı bir mübarek günü ihya edeceğiz. Bayramlar, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek için önemlidir. Önümüzde Kurban Bayramı’ndan sonra asıl bayram hazırlıkları başlıyor. 2023 Haziran’da büyük bayrama hazırlık için İzmir teşkilatı capcanlı ve dimdik olarak ayakta. 2023’e emin adımlarla yürüyeceğiz Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhurbaşkanımızı bir kez daha rekor bir oyla seçeceğiz. Yakında 2 günlük, güzel İzmir’imizi kuzeyden güneye kucaklayan bir programla bir araya geleceğiz” dedi.

SÜREKLİ: TEŞKİLATIMIZIN CUMHURBAŞKANIMIZA VEFASINI ÖDEME ZAMANIDIR

Konuşmasında vefa vurgusu yapan İl Başkanı Sürekli, 2023 seçimleri için partililere çağrıda bulundu ve “Çok yoğun bir maratondan çıktık. İzmir’de hiç durmadık. Göreve geldiğimizden bu yana aralıksız çalışıyoruz. Sonuçlarını da görüyoruz İzmir’de çelik gibi bir teşkilat var. Bu hafta çok yoğunduk. Ağır çalışmalarımız devam ediyor. İlk önce vefadan başlayalım. Türkiye teşkilatlarında vefa çalışmalarını ilk başlatan teşkilat olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu çalışmalar bittiğinde İzmir’de görüşmediğimiz partilimiz kalmayacak. Vefası olmayanın geleceği olmaz. Geçmişle geleceği birleştirmek zorundayız. Bu seçimlerde vefa önemli. 20 yılda cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok büyük hizmetler yapıldı. Bu seçimde bizim teşkilatlarısın sayın cumhurbaşkanımıza vefasını ödeme zamanıdır. Sayın cumhurbaşkanımızı tekrar cumhurbaşkanı seçtireceğiz Geçen ay Sayın Cumhurbaşkanımız 2023 haziran seçimlerinde adaylığını İzmir’de açıkladı. Bu İzmir için hem büyük bir onur hem de büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluk da Sayın Cumhurbaşkanımızı 2023 seçimlerinde İzmir’de birinci yapacağız” diye konuştu.

YÜCEL’İN ANKET ÇIKIŞINA YANIT

Programa yoğun katılım üzerinden isim vermeden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in “Anketlere göre Cumhur İttifakı’nın oyları azalıyor” ifadelerine de yanıt verdi ve “Bazıları korkudan anket demeye başladı. İşte anket burada. En büyük zaferi Haziran 2023’te yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

SOYER’E KOKU ÇIKIŞI: 25 SENEDİR AKLINIZ NEREDEYDİ?

Son olarak Soyer’in koku sorununa ilişkin ifadelerini de değerlendiren Sürekli, şunları söyledi; “Belediye başkanı kokuyla ilgili sorunları tespit ettik. Bu aman alır. Biz bunu 3 yıldır söylüyoruz. 25 senedir aklınız neredeydi? Geçen ay dere kenarında basın toplantısı yaptık. Kokunun sebebinin Gediz olduğunu söylediler. Algı operasyonu yaptılar. Biz de kokunun sebeplerini saydık .Bir de üslupları yok. Hakaretin bini bir para. Biz onları ciddiye almıyoruz. Büyükşehir Başkanı hepimizin başkanı. Sonunda sorunu gördünüz. Kendi il başkanınızı ve ilçe başkanlarınızı çağırın. Onlar hala hükümetin kabahati diyorlar. Bir anlatın başkanım da onlar da öğrensinler. Onlar çözemezler, yapamazlar. İnşallah 2024’te AK Parti yapacak bu işi.

KAYA ELEŞTİRİ OKLARINI SOYER’E YÖNLENDİRDİ

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise konuşmasında koku sorunu üzerinden eleştiri oklarını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönlendirdi ve “Biliyorsunuz Türkiye’yi dolaşıyoruz ve teşkilatlardaki kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Şu bir gerçek ki özellikle İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’nin başkanlığındaki İzmir teşkilatımız Türkiye’nin en güçlü teşkilatı olarak sahada. Bir yandan bunu yaparken yerel yönetimlerce CHP’ce yıllardır ihmal edilmiş tüm konularda çok kıymetli hizmetleri hemşerilerimizle buluşturuyoruz. İşte bizim yaptığımız çevre yoları olmasa İzmir’in trafiği ne olacaktı! Bunlar CHP’li yerel yönetimlerin görevi. Onları sahada göremiyoruz göremezsiniz. Bizim vatandaşın derdine derman olan hiçbir hizmeti onlarda göremezsiniz. Hele bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var… 3 yılda Körfez’de denize gireceğini söyledi. 3,5 yıl oldu. Denize girebildi? Bırakın kokunun gitmesini daha da yayıldı. Bugün de önemli bir açıklama yaptı. Tunç Soyer, ‘Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Bu konu 1-2 yılda çözülemez’ dedi. Biz bu konun da kirlenmesinin de sebebi sizsiniz dedik. Şu altyapı için sana milyarlarca hükümetten gönderilen kaynakla… İzmir hükümetten en çok destek alan 2. Şehir. Ama onlar kaynakları kullanamadılar. Altyapıya kaynak ayıramadıkları için altyapıyı ayrıştıramadıkları için biz bu kokuyu çekiyoruz. Sebep CHP’dir. 25 yıldır İzmir’e zulmeden CHP’dir. Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Ama İzmir’in elinde bir değnek var. Gönderin CHP’yi. Menderes nelerle anılıyordu şimdi nelerle anılıyor. Oradaki vatandaşlarımız artık şikayet ediyor, AK Parti’nin geri gelmesini istiyor. Evet Tunç Soyer en sonunda gerçekleri kabul etmiş. Ama dediğim gibi İzmirlinin elinde bir seçenek var. O da AK Parti’dir” diye konuştu.

ÇANKIRI: 3 AYDA SAHADA AKTİF OLARAK ÇALIŞACAĞIZ

Milletvekillerinin TBMM’nin tatilde olduğu 3 aylık süreçte 2023 seçimleri için sahada aktif olarak çalışacaklarını ifade eden İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “Dün Sayın Cumhurbaşkanımızla geçtiğimiz dönem belediye başkanlarımızla bir toplantı icra ettik. Sayın cumhurbaşkanımız çok duygulu anlar yaşadı. Orada yapılan en önemli konuşmalarda, bizim de bugün yol haritamızı belirleyecek konuşmalar oldu. Bizim için en önemli şey vefa. Bu dönemde ne kadar birbirimize sahip çıkmamız gerektiğinin altı çizildi. Kurban Bayramını kutlayacağız. Ondan sonra esas bayram 2023 için çalışmaya başlıyoruz. Bizler milletvekilleri olarak 3 aylık süreçte sahada daha aktif olacağız. Şu 3 ay bizim için en önemli gündem maddemiz. Sizlerle beraber bu dönemde canla başla çalışmaya hazırız. Ben 2023’te en iyi sonucu alacağımıza güveniyorum” ifadelerini kullandı.

NASIR: 2023 KIRILMA NOKTASI OLACAK

Konuşmasında isim vermeden muhalefet partilerini eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 2023 seçimlerini işaret etti ve Cumhuriyet kurulduktan sonra Türkiye’de ve bölgemizde emelleri olanların oyunları ve tezgahları sonucu Türkiye iç meselelerle uğraşırken esas odaklanması gereken noktaya odaklanıp esas yapması gereken çalışmaları yapmadı. Bu kısır döngü, milletin iktidar yaptığı AK Parti hükümetleri dönemine kadar sürdü. AK Parti hükümetleriyle kırılan bu kısır döngüyle Türkiye, bölgesinde ve dünyada diplomasisi ve yaptığı yatırımlarla büyük bir güç haline geldi. Bunun sahipleri bizleriz. 20 yılda cumhuriyet döneminde kurulan kumpas ve oyunların kat ve kat fazlasına maruz kaldık. Ben inanıyorum ki yüzyıllar sonra bile Fatih Sultan Mehmet ve yanlarındakiler neyse Ak Parti kadroları da aynı yerde olacak. 2023 yılının kırılma noktası olduğunu herkes çok iyi biliyor. O kumpaslarda, gezi eylemlerinde neler gördük. İçimizden çıkan düşmanları da gördük. Artık içimizden temizleniyorlar. Bizler 2023 seçimlerinde alnı ak bir şekilde cumhurbaşkanımızın arkasında olacağız. Tabii o emperyal güçler ve işbirlikçileri rahat durmuyor. O kırılma noktası için çalışıyorlar Bizlerin saflarını daha da sıklaştırması gerekiyor. Çünkü 2023 hem istiklal hem istikbal mücadelemiz hem de çocuklarımıza bırakacağımız geleceğimiz olacak. 20230’te AK kadrolar bu emperyal gülere gerekli tokadı indirecek” diye konuştu.

KIRKPINAR: BU ORANI NE KADAR YÜKSELTİRSEK…

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise 2023 seçim sonuçlarının 2024 seçim sonuçlarını etkileyeceğini belirtti ve şunları söyledi; “Bizler 20 yıldan beri çok büyük hizmetlere imza attık. Bizim kuru kuruya bir siyasi hareket değil dava hareketi olduğumuzu 20 yıldır ortaya koyduğumu hizmetler ortaya koyuyor. İnşallah 2023’te çok ciddi çalışarak yine sayın cumhurbaşkanımızı seçtirerek hem İzmir’de hem de Türkiye’de birinci olmak zorundayız. Bu seçimler, bizim teşkilatlarımızın seçimleri. Teşkilatlarımızdan bir talebim var. Bu seçimleri kendi seçimimiz olarak bilelim ve ona göre çalışalım. İnşallah 2023’te İzmir’de birinci parti olacağız. Bu oranı ne kadar yükseltirsek Türkiye seçimlerine de o kadar büyük katkı sağlamış olacağız.”

BEKLE: AKLIMIZDA BAŞARIYA SANDIKLA ULAŞMAK VAR

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ise 2023 seçimlerinde İzmir’de AK Parti2in iktidar olacağını belirtti ve “Belediye onu da yapmıyor, bunu da yapmıyor. Yapamazlar. Gönüllerinde aşk yok. 2024’te o seçim olduktan sonra tüm İzmir’de ne gerekiyorsa yapmak bizlere nasip olacak. Birkaç gün önce Genle Başkan Yardımcımız ilimizde ağırladık. Sandık çalışmalarımız yaparken şunu düşündün: 20 yıl sonra hala millet iradesine verdiğimiz değer, demokrasiye verdiğimiz değerle hala sandık çalışması yapıyoruz. Çünkü bizi aklımızda sadece sandıkla başarıya ulaşmak var. Hiçbir zaman başka planlarımız olmadı” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.