Dolar 32,3696
%0.16
Euro 34,9642
%-0.29
Altın 2.324,720
%0.19
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'den Tunç Soyer'e pis su tepkisi

AK Parti İzmir'den Tunç Soyer'e pis su tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İZSU) arıtma tesisinden akan pis suyun, Gediz Nehri ve tarlalara bırakılması görüntülerine tepki gösterdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, "İzmir’in havasını, suyunu ve toprağını zehirleyen; sizin ihmalkar ve iş bilmez yönetim anlayışınız Tunç Soyer" derken, AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli; "Hadi Bakalım; kendiniz için de suç duyurusunda bulunun şimdi" dedi.

  • Ege Postası
  • 23.08.2022 - 21:35

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İZSU) arıtma tesisinden akan pis suyun, Gediz Nehri ve tarlalara bırakılması görüntülerine tepki gösterdi. Bir vatandaşın kayda aldığı görüntülerde, İZSU'ya bağlı Muradiye tesisinden akan atık suyun tarlalara ve Gediz Nehri'ne deşarj edildiği görüldü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Gediz Nehri ile ilgili 'Kirletiliyorlar", "Suç duyurusunda bulunacağız" söylemlerinin de hatırlatılatıldığı görüntülere, AK Parti İzmir kanadı sert eleştirilerde bulundu. 

HAMZA DAĞ: İŞ BİLMEZ YÖNETİM ANLAYIŞI

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin paylaşım yaptığı videoya atıfta bulunarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, şunları dile getirdi:

"CHP belediyeciliği hangi konuda ses yükseltiyorsa o hususta kendi suçunu bastırıp hedef şaşırtmak için bunu yapıyordur. İzmir’in havasını, suyunu ve toprağını zehirleyen; sizin ihmalkar ve iş bilmez yönetim anlayışınız Tunç Soyer" 

KEREM ALİ SÜREKLİ: KENDİNİZ İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUN

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımında şu ifadeler yer verdi;

"Hemşerilerimiz kör ve dilsiz değil! Tarlasını ve Gediz’i zehirleyenin de doğayı ve körfezi katledenin de kim olduğunu iyi biliyor! Hadi Bakalım; kendiniz için de suç duyurusunda bulunun şimdi!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.