Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de istifa şoku!

AK Parti İzmir'de istifa şoku!

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hasan Ali Kahraman istifa etti. Kahraman'ın istifasında sağlık sebeplerini gösterdiği öğrenildi. Yaşı ve sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini söyleyen Kahraman, “Yerime genç bir arkadaşın gelmesi parti çalışmalarına daha ciddi bir katkı koyacaktır” dedi.

  • Ege Postası
  • 14.12.2020 - 13:13

EGEPOSTASI- AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hasan Ali Kahraman, bugün yaşadığı sağlık sorunları sebebi ile görevinden istifa etmek istediğini AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na bildirdi.

AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, Kahraman’ın istifa dilekçesinin kabul edildiğini duyurdu.

Kocabaş, “Bornova İlçe Başkanımız Sn.Hasan Ali Kahraman’ın yaşadığı sağlık problemleri sebebi ile istifası kabul edilmiştir. Kıymetli Başkanımıza Bornova ilçemiz ve teşkilatımız için yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“YERİME DAHA GENÇ BİR ARKADAŞIN GELMESİ KATKI SUNACAKTIR”

Konuyla ilgili Egepostası’na konuşan Başkan Kahraman, “Artan teşkilat çalışmaları nedeniyle yaşımın da ilerlemiş olması, artan koronavirüs vakalarının da getirmiş olduğu sıkıntılar çalışmamı engellediğinden dolayı görevden ayrılmak zorunda kaldım. Yerime genç bir arkadaşın gelmesi parti çalışmalarına daha ciddi bir katkı koyacaktır. Bu nedenle görevimden ayrıldım” dedi.

İL YÖNETİMİ TOPLANACAK

İstifası kabul edilen Karaman’ın yerine hangi ismin geleceği henüz belli değilken AK Parti İzmir İl Yönetimi’nin konuyu görüşmek üzere bugün bir toplantı yapması bekleniyor.

İl Yönetimi'nin hem taleplere hem de Bornova'nın yapısına bakarak Genel Merkez ile istişare ettikten sonra yeni ilçe başkanını atayacağı belirtildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.