Dolar 32,5329
%0.14
Euro 34,9198
%-0.15
Altın 2.437,800
%0.06
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de flaş gelişme: O ilçe başkanı görevden alındı!

AK Parti İzmir'de flaş gelişme: O ilçe başkanı görevden alındı!

AK Parti Aliağa’da yaşanan parti içi krizlerin çözülememesi nedeniyle İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve yönetiminin görevden alınmasına karar verildi. Edinilen bilgiye göre Erdem ve yönetiminin bugün İl Başkanlığı tarafından istifası alındı.

  • Ege Postası
  • 14.03.2022 - 10:39

EGEPOSTASI – Parti içindeki sıkıntılar nedeniyle çalkantılı bir süreç yaşayan AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı'nda kriz bir türlü tatlıya bağlanamamıştı.

İlçedeki sorunlar, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin duruma müdahale etmesinin ardından sonuca varıldı. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve yönetiminin görevden alınmasına karar verildiği öğrenildi.

AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş’ın bugün ilçe başkanlığına giderek, Başkan Erdem ve yönetiminin istifasını aldığı belirtildi.

Öte yandan Erdem'in yerine ilçe başkanlığı görevine gelecek ismin belirlenmesi için AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Teşkilat Başkanlığı Ege Bölge Koordinatörü Kurtcan Çelebi'nin yarın İzmir'e geleceği kaydedildi. Yeni ilçe başkanının yapılacak istişarelerin ardından birkaç gün içinde atanması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.