Dolar 32,5049
%0.29
Euro 34,6566
%0.47
Altın 2.478,970
%-0.17
Bist-100 9.601,00
%-0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İl Başkanlığı meclis üyesi İzzet Pilgir hakkında inceleme başlattı

AK Parti İl Başkanlığı meclis üyesi İzzet Pilgir hakkında inceleme başlattı

FETÖ firarisi Emre Uslu’nun Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında ortaya attığı iddiaları sosyal medyadan paylaşan Buca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi İzzet Pilgir hakkında AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından inceleme başlatıldığı duyuruldu. 

  • Ege Postası
  • 30.03.2021 - 15:14

EGEPOSTASI- Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emre Uslu geçtiğimiz günlerde, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile ilgili sosyal medyadan bir takım iddialarda bulundu. FETÖ’cü Emre Uslu, Buca Belediyesi hizmet binası karşısında yer alan milyonlarca lira değerindeki benzinliğe, "CHP’li belediyenin ruhsat oyunlarıyla Tuncay Özkan’ın çöktüğünü ve konunun da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar ulaştığını" iddia etmişti. FETÖ firarisi Uslu’nun bu iddialarını ise Buca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi İzzet Pilgir, sosyal medyadan paylaşarak, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’tan konuya ilişkin cevap beklediğini ifade ederek tepki göstermişti. Pilgir'e hem Belediye Başkanı Erhan Kılıç hem de CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş arka arkaya yaptıkları açıklamalarla tepki göstermişti. 

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI İNCELEME BAŞLATTI

Kamuoyunda oluşan tepkilerin ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığı harekete geçti. İl Başkanlığı AK PArtili MEclis Üyesi İzzet Pilgir hakkında inceleme başlattı.

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'nın resmi hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Son günlerde kamuoyunu meşgul eden AK Parti Buca İlçesi Meclis Üyemiz İzzet Pilgir'in yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı ile alakalı , İzmir İl Başkanlığımızca yapmış olduğumuz istişare sonucunda konu hakkında İl Başkanlığımızca inceleme başlatıldığını kamuoyuna duyururuz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.