Dolar 32,3306
%0.25
Euro 35,0565
%-0.19
Altın 2.284,980
%0.33
Bist-100 8,98
%1.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de 'Vefa buluşmaları' hız kesmeden devam

AK Parti'de 'Vefa buluşmaları' hız kesmeden devam

AK Parti İzmir İl Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen “Vefa Buluşmaları” programı kapsamında, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, geçmiş dönemde görev yapan il ve ilçe yönetimlerinde görev alan partililerle bir araya geldi. ‘Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Başkan Sürekli, “İlk günkü aşkla yolumuza devam ediyoruz. Teşkilatımızın farklı kademelerinden gönüldaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.07.2022 - 11:50

Karşıyaka’da düzenlenen ‘Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, geçmiş dönemde görev yapan il ve ilçe yönetimlerinde görev alan partililerle buluştu. Genel ve yerel siyasete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Sürekli vefa buluşmalarının nasıl başladığına da değinip, “Göreve Nisan 2019’da başladık vakit kaybetmeden alana çıktık. Bire bir ziyaretlerle başladığımız süreci ilçelerimize de yaydık ve vefa buluşmaları halinde sürdürdük. Hiç kimseyi ayırmadan, davamıza yürek vermiş tüm gönüldaşlarımızla bir araya geliyoruz” diye konuştu.

BULUŞMALAR DEVAM EDECEK

Vefa buluşmalarından çok verimli ve güzel geri dönüşler aldıklarına dikkat çeken Başkan Sürekli, “Vefa buluşmalarımız kapsamında ilçelerimizi de dâhil ettik. Ziyaret ve programlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Geçmiş dönemlerde il ve ilçe yönetimlerinde görev alan dava arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıları tamamladık. Bundan sonraki süreçte geçmişten bugüne farklı kademelerde görev yapan yol arkadaşlarımızla buluşmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“HİÇ KİMSENİN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, dünyadaki konjektürel gelişmeler, pandemi ve savaş gibi nedenlere bağlı olarak oluşan ekonomik sıkıntıların hızlı ve etkili bir şekilde aşılması için yoğun bir çalışma içinde olunduğunu kaydeden Başkan Sürekli, “Hiç kimsenin mağdur olmaması için çalışmalar sürüyor. Bu çalışmalar, asgari ücret, memur ve emekli aylıklarındaki artışlarla sınırlı kalmayacak. Yine olumlu gelişmeler de var. Karadeniz’deki doğalgazın sisteme verilmesi için gece gündüz çalışmalar sürüyor. Akkuyu Nükleer Santralinin devreye alınmasına yönelik çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tarım, hayvancılık ve sanayide üretim artıyor. Diplomatik başarılar ortada. Güçlü bir dünya liderine sahibiz. Liderimizin öncülüğünde 2023 yılı ülkemiz için güzellikler ve başarılarla dolu bir yıl olacak” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.