Dolar 32,3591
%0.13
Euro 35,0198
%-0.13
Altın 2.325,670
%0.23
Bist-100 9,13
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de şok gelişme! İlçe başkanı istifa etti

AK Parti'de şok gelişme! İlçe başkanı istifa etti

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Bülent Aksakal görevinden istifa ettiğini duyurdu. Aksakal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Yaşamış olduğumuz istenmeyen süreçler vb nedenlerle Geldiğimiz bu noktada partimizin daha fazla zarar görmemesi, ailelerimizin ve sağlığımızın bu durumdan daha fazla etkilenmemesi için arkadaşlarımızla birlikte aldığımız karar doğrultusunda İlçe Başkanlığı görevimden ayrılmak için, İl başkanımız dan milletvekillerimizden ve genel merkezimizden Affımı istiyorum." ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 16.01.2021 - 00:31

EGEPOSTASI- AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Bülent Aksakal görevinden istifa ettğini duyurdu. 21 Nisan 2020'de Mehmet Ali Demirtaş’ın yerine atanan Bülent Aksakal'ın istifa kararı partide ok etkisi yarattı.

Aksakal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İlçe Başkanlığı görevimden ayrılmak için, İl başkanımızdan milletvekillerimizden ve genel merkezimizden affımı istiyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Kemalpaşa'da geçen ayda ilçe yöneticileri karıştıkları olaylar nedeniyle Dursun Ali İnce ve Nihat Boytepe, il yönetimi tarafından "kesin ihraç" talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş, kararın ardından da ilçe başkanlığınca ilgili kişilerin istifaları alınmıştı.

İl ve ilçe yönetiminde krize neden olan bu olaydan yaklaşık 1 ay sonra da ilçe başkanı Aksakal'ın istifa kararı alması dikkat çekti. 

Bülent Aksakal'ın istifa açıklaması şöyle;

"Kuruluşundan beri her kademesinde görev aldığım, Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ki bu kutlu harekette; İlçe yöneticiliği, meclis üyeliği, belediye başkan yardımcılığı, ve son olarak AK Parti ilçe başkanlığı görevini yürüttüm. ait olduğum bu hareketin bir ferdi olmaktan ömrümün sonuna kadar onur ve gurur duyacağımı belirtmek isterim. Diğer taraftan İzmir'in ilçelerinde kongre süreçlerinin tamamlanmasıyla birlikte; Il başkanımız, milletvekillerimiz ve genel merkezimiz bizim bu görevimizi 2023'e 2024 sürecini de içine alacak şekilde devam ettirmemizi beyan buyurdular. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm, büyüklerimize bizlere güvendikleri için en samimi teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı arz ediyoruz. Biz bu göreve gelirken Arkadaşlarımla birlikte hedefimiz genel seçimlerde büyük bir başarı elde edip 2024 seçimlerinde ilçemizi yeniden Ak belediyecilikle buluşturmaktı . Yaşamış olduğumuz istenmeyen süreçler vb nedenlerle Geldiğimiz bu noktada partimizin daha fazla zarar görmemesi, ailelerimizin ve sağlığımızın bu durumdan daha fazla etkilenmemesi için arkadaşlarımızla birlikte aldığımız karar doğrultusunda İlçe Başkanlığı görevimden ayrılmak için, İl başkanımız dan milletvekillerimizden ve genel merkezimizden Affımı istiyorum. Partimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim."

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.