Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca'dan tepki çeken yönetim toplantısı

AK Parti Buca'dan tepki çeken yönetim toplantısı

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen toplantının yapıldığı yer ise tepkilere neden oldu. Toplantı, 30 Ekim’de meydana gelen depremde hasar görerek boşaltılan ve yerine yenisi yapılacak Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nde yapıldı. Etik olarak siyasi partiler, kamu kurum ve kuruluşlarında siyasi faaliyet yürütemez. Bundan dolayı AK Parti Buca’nın kamu alanı olan hastanede yönetim toplantı yapması tepkileri de beraberinde getirdi.

  • Ege Postası
  • 18.06.2021 - 20:38

EGEPOSTASI- İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde hasar görerek boşaltılan Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin yerine yeni yapılacak olan hastanenin ihalesi gerçekleştirilmiş ve çalışmalar sürerken, hastane bahçesinde tepki çeken toplantı gerçekleştirildi.

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu idaresinde haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını hastanenin bahçesinde gerçekleştirdi.

Toplantıya İlçe Başkanı Kalfaoğlu’nun yanı sıra İl Koordinatörü Binnur Sarıata da katıldı. AK Parti’nin yönetim kurulu toplantısına Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Gülşah Şehitoğlu Alpagut ve Hastane Müdürü Mehmet Faysal Özturan’ın katılımı dikkat çekti.

Siyasi parti temsilcilerinin kamu kurumlarında ve kamu alanı içinde kalan yerlerde siyasi partiler kanuna göre toplantı yapması yasak. AK Parti Buca’nın kamu alanı olan hastanede yönetim toplantı yapması tepki çekti. 

Öte yandan Başkan Kalfaoğlu, İl Koordinatörü Sarıata, Başhekim Yardımcısı Dr. Gülşah Şehitoğlu Alpagut ve beraberindekiler depremde hasar görerek boşaltılan Seyfi Demirsoy Hastanesi yerine yapılacak olan hastanenin inşaat alanında da incelemelerde bulundular.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.