Dolar 32,5324
%0.14
Euro 34,9309
%-0.12
Altın 2.440,160
%0.16
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bornova’da düğüm çözülüyor

AK Parti Bornova’da düğüm çözülüyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hasan Ali Kahraman’ın görevinden istifa etmesinin ardından boş kalan başkanlık koltuğuna kimin oturacağına ilişkin görüşmelerin sona erdiğini belirtti. Başkan Sürekli 7 Nisan’da gerçekleştirilecek İl Başkanları toplantısında yeni ilçe başkanının açıklanacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 01.04.2021 - 15:03

EGEPOSTASI- AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hasan Ali Kahraman, geçtiğimiz Aralık ayında sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etmişti.

İstifanın ardından ilçe başkanının kim olacağı merak konusu olurken parti yönetimi tarafından bugüne kadar başkanlık için herhangi bir isim belirtilmemişti.

Bornova’da devam eden sürece ilişkin bilgi veren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ilçe başkanının belirlenmesinde görüşmelerin sona erdiğini ve önümüzdeki hafta nihai kararın verileceğini söyledi.

Başkan Sürekli, “Siyaset dinamik bir süreç. Gündem değişiyor, bazen ilçelerimizde bu tempoya ayak uydurmakta zorlanılıyor. Bizde değişim her zaman esastır. Bornova ilçe başkanının belirlenmesi hususunda çalışmalarımız nihayete erdi. Ankara’ya gittik ve görüşmelerimiz tamamlandı. Nihai kararı bekliyoruz. Altı arkadaşımız başkanlık için aday oldu. Takdir Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın. Haftaya il başkanları toplantısı yapacağız 7 Nisan’da. Biz oraya gittiğimizde kesin sonucu alırız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.