Dolar 32,5563
%0.03
Euro 34,8871
%0.06
Altın 2.428,160
%-0.08
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençlik İzmir'den yeni üye başarısı

AK Gençlik İzmir'den yeni üye başarısı

AK Parti İzmir Gençlik Kolları, Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Mart ayında iki ödüle birden layık görüldü.

  • Ege Postası
  • 09.04.2022 - 13:53

Teşkilat çalışmalarını, ilçe programlarını, esnaf ve öğrenci evi ziyaretlerini sürdüren AK Gençlik İzmir, Mart ayında yoğun temposuyla yeni başarılar elde etti. Genel Merkez Gençlik Kolları üye çalışmaları kapsamında Türkiye’de üçüncü olan İzmir Gençlik Kolları, üniversitelerde ve kampüslerde yaptıkları etkinliklerle de birinci sıraya yerleşti.

İzmir’deki gençlerden yoğun bir ilgi ve katılım görüyoruz

Dolu dolu geçen programlar serisinin ardından İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Tayyip Taslak açıklamalarda bulundu:

“Teşkilatımızla birlikte çok güzel bir dönemden geçiyoruz. Mart ayı bizim göreve başlamamızın bir yılını doldurduğumuz aydı. Bu nedenle de özenle gayret ettiğimiz bir ay oldu. 30 ilçe teşkilatımız, üniversite teşkilatlarımız ve ilk defa oy kullanacak gençlerle her gün her hafta bir arada oluyoruz. İzmir’deki gençlerden yoğun bir ilgi ve katılım görüyoruz. Mart ayında yaptığımız 1500 gençle de birlikte bunu bir kez daha ispatladık. Bu vesileyle de İzmir’de yaşayan ve İzmir’in sorunlarına çözüm üretmek isteyen her genci ilçe başkanlıklarımıza bekliyorum.  Kendileriyle her konuda görüşmeye bizzat talibim.”

İzmir’e üniversite okumaya gelmiş her gencin yanında olmaya hazırız

Üniak İzmir teşkilatının Türkiye birinci olmasının da kendilerinde ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Recep Tayyip Taslak şunları söyledi:

“Çalışmalarımız kapsamında üniversiteleri çok özel bir yere koyuyoruz. Okullarda, öğrenci evlerinde ve yurtlarda yapacağımız etkinlikler için ayrı stratejiler üretmiş bulunuyoruz. İzmir’e üniversite okumaya gelmiş her gencin yanında olmaya hazırız. Eğitim faaliyetlerimiz de üniversite teşkilatlarımızın en önemli gündem maddesi arasında. Birlikte yol yürüdüğümüz gencin hem okul aşamasında hem de daha sonrasında ihtiyaç duyacağı nitelikleri hep birlikte kazandırmaya çalışıyoruz. Çok güzel bir ekibimiz var.” diye belirtti.

AK Parti İzmir Gençlik Kolları, Mart ayında ayrıca Karabağlar Cennetoğlu Mahallesinde “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programıyla 120 genç ile bir araya geldi. Son Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla da “Kampüs Buluşmaları” kapsamında üniversiteli gençlerle tecrübe paylaşımı programı gerçekleştirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.