Dolar 32,6021
%0.39
Euro 34,8337
%0.29
Altın 2.504,160
%0.79
Bist-100 9.461,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adaydan tartışma yaratacak paylaşım!

Adaydan tartışma yaratacak paylaşım!

CHP İzmir’de dün gerçekleştirilen CHP Bayraklı Olağanüstü İlçe Kongresi'nin yankıları sürüyor. İlçe başkanlığı için Samed Tekin, Memet Yılmaz ve Didem Gültekin'in yarıştığı kongrede açık ara kazanan isim Didem Gültekin olurken, rakiplerinden Samed Tekin sosyal medya hesabından tartışma yaratacak bir paylaşımda bulundu.

  • Ege Postası
  • 14.03.2022 - 10:42

EGEPOSTASI- CHP İzmir’de dün geçekleştirilen CHP Bayraklı Olağanüstü İlçe Kongresi'nin yankıları sürüyor.

Bayraklı Havuz Düğün Salonu'nda yapılan kongrede başkanlık için Samed Tekin, Memet Yılmaz ve Didem Gültekin yarışmış 369 delegenin oy kullandığı kongrede kazanan 199 oyla Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın desteklediği Didem Gültekin olmuştu.

365 oyun geçerli sayıldığı kongrede Gültekin’in rakipleri Mehmet Yılmaz 102 oy, Samed Tekin ise 64 oy almıştı.

"YENİ İLÇE BAŞKANIMIZ SERDAR SANDAL"

Kongre sonrası dün sessiz kalan adaylardan Samed Tekin sosyal medya hesabından tartışma yaratacak bir paylaşımda bulundu.

Kazanan Didem Gültekin'i destekleyen Belediye Başkanı Serdar Sandal'a tepki gösteren Tekin, "Yeni İlçe Başkanımız Serdar Sandal ve yönetimini tebrik ederim" dedi.

Tekin, "CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı Olağanüstü kongresinde bana destek veren, yanımda olan tüm değerli delegelerimize, ekibimizin içinde yer alıp yaklaşık 4 aydır benimle birlikte mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz  40'ın üzerindeki toplantıda yanımda olan tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.