Dolar 32,5599
%0.26
Euro 34,7335
%0
Altın 2.493,200
%0.35
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
6’lı masada Yücel krizi

6’lı masada Yücel krizi

İzmir siyasetinde adından son zamanlarda sıkça söz ettiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in isminin 6’lı masaya da taşındığı iddia edildi. 6’lı masa ortağı partilerin il başkanlarının, Yücel’e ulaşamadıkları ve konuyu genel başkanlarına ilettikleri öğrenildi. Yücel’in ayrıca, 6’lı masa ortağı partilerin il başkanlarıyla toplantı organize etmesi gerekirken henüz bir toplantı düzenlememesi hususunda da eleştirildiği iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 01.08.2022 - 14:06

EGEPOSTASI- Seçim atmosferine girilmesiyle birlikte siyasi arenada ismi sıkça milletvekili adayı olacağı iddiaları ile gündeme gelen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in adının 6’lı masaya da taşındığı iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre; 6'lı masada yer alan Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin il başkanlarının, zaman zaman Deniz Yücel’i aradıkları ve Yücel’in telefonlara çıkmadığı ifade edildi. CHP İl Başkanı Yücel’e ulaşmaya çalışan 6’lı masa ortağı İzmir il başkanlarının konuya ilişkin şikayetlerini partilerinin genel başkanlarına aktardıkları öğrenildi.

6'LI MASA TOPLANTISININ YAPILMADIĞI TEK İL İZMİR

Öte yandan mevcut büyükşehir belediyesi olan illerde 6’lı masa ortağı partilerin il başkanları toplantısının yapıldığı ve sadece İzmir’de yapılmaması noktasında da Yücel'in eleştirilidiği öğrenildi. Bunun üzerine masa ortağı partilerin il başkanlarının aralarında yaptıkları görüşmelerde “6’lı masa toplantısını yapalım CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel olmasada olur” dedikleri de iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.