Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Köşger'den o görüntülere açıklama: Ne bir eksik ne bir fazla!

Vali Köşger'den o görüntülere açıklama: Ne bir eksik ne bir fazla!

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü bu akşam oynanacak maçlarla çözülüyor. Şampiyonluğun çözüleceği kritik maçlardan bir İzmir'de Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanacak. Öte yandan maç öncesi stada taraftar alındığına ait görüntülerin sosyal medyayı ayağa kaldırmasının ardından konuyla ilgili İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den açıklama geldi. Köşger, "Kurallar olması gerektiği gibi uygulanacaktır. Ne bir eksik ne bir fazla!..." dedi. Vali Köşger maça dakikalar kala sosyal medya hesabından yeni bir açıklama daha yaptı. Köşger, "Pandemi gereği her iki taraftan akredite olan eşit sayıda kişi dışında kimse stadyuma alınmayacaktır. Lütfen kurallara uyalım görevlilere yardımcı olalım!" açıklamasında bulundu.

  • Ege Postası
  • 15.05.2021 - 17:57

EGEPOSTASI- Şampiyonluk düğümünün çözüleceği İzmir’de oynanacak Göztepe ile Beşiktaş maçı öncesi sosyal medyada Gürsel Aksel Stadı'na seyirci alındığına ait görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den açıklama geldi.

Köşger, GalaFans isimli Twitter kullanıcısının "Galatasaray'a müdahale, önlem var. İzmir'e, İzmir'deki Göztepe - Beşiktaş maçına yok." paylaşımına yanıt verdi.

Valisi Köşger, sosyal medya hesabından "İzmir’de de maçların pandemi kurallarına göre oynatılması ile ilgili tedbirlerin en üst seviyede uygulanması talimatlandırılmıştır. Kıymetli taraftarlar bu tarz gerçek olmayan görsellere itibar etmesin. Kurallar olması gerektiği gibi uygulanacaktır. Ne bir eksik ne bir fazla!..." ifaderlerini kullandı.

VALİ KÖŞGER: EŞİT SAYIDA KİŞİ DIŞINDA KİMSE ALINMAYACAK

Vali Köşger maça dakikalar kala sosyal medya hesabından yeni bir açıklama daha yaptı. Köşger, "Değerli sporseverler şehrimizdeki spor karşılaşmalarının centilmence ve sportmence yapılması için tüm tedbirler alınmış olup pandemi gereği her iki taraftan akredite olan eşit sayıda kişi dışında kimse stadyuma alınmayacaktır. Lütfen kurallara uyalım görevlilere yardımcı olalım!" açıklamasında bulundu.

GÖZTEPE YÖNETİMİNDEN BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ PROTESTO

Süper Lig’in son haftasında Göztepe ile Beşiktaş’ı İzmir’de karşı karşıya getiren maç öncesi tribünde kontenjan krizi yaşandı.

Göztepe yönetimi, Gürsel Aksel Stadı’ndaki maçı tribünden takip etmeme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar protokol tribününün akreditasyon listesini iptal etti.

Göztepe yönetiminden yapılan açıklamada, “Kendi evinde misafir konumuna düşmek istemeyen Göztepe yönetimi maça girmiyor” ifadesi yer aldı.

Coronavirüs pandemisinde tribün kısıtlaması uygulanırken Beşiktaş cephesi Gürsel Aksel Stadı’nda 91 kişilik kontenjan talep etmiş, Göztepe konuk yönetime 20 kişilik yer ayırabileceğini belirtmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.