Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Twitter ve Facebook'ta isyan ettiler

Twitter ve Facebook'ta isyan ettiler

BDP’nin 17 Mart Pazar Günü İzmir’de miting yapacağını duyurması üzerine değiştirilen Göztepe Karşıyaka karşılaşmasının tarihi, her iki takım taraftarlarını çileden çıkarttı. Twitter ve Facebook üzerinden taraftalar isyan etti. İşte o mesajlar..

  • Ege Postası
  • 09.03.2013 - 15:47
Sosyal paylaşım sitelerinden yapılan açıklamalara göre her iki takım taraftarları da maçın pazar günü oynanmaması durumunda şehirde büyük olaylar çıkartacaklarının sinyallerini verirken BDP mitingine de izin vermeyeceklerini ve gerekirse birlik olup o mitingi basacaklarını ifade ettiler...

RossoBeyaz07
Resmen halkın nabzını yokluyorlar tepki verilmesi lazım ama yıkıp döküp geçmeden..
İzmir'de tepki verirse halk bi nevi diğer şehirlerdeki yürüyüşler için İzmir örnek olucak.
Oyuna gelmeyin ne demek millet alışmış sosyal medyadan veya Twitter'dan tepki vermeye yazık..
EonurE
O gün göztepeliyim,karşıyakalıyım,altaylıyım,bucalıyım,izmirsporluyum..
vurduğunuz gol olsun !!

hoppala
İşin kötü yanı bu ertelenme olayı, İzmir takımı tutan taraftarın dışında kimsenin mikinde değil. İzmir halkı sessiz kalıyor. Bir iki futbol sever dışında... Ya da benim sosyal çevrem çok apolitik insanlardan, oluşuyor. Hiç tepki veren Okuldan, işyerinden arkadaşım yok. Aslında hepsi kumrucu, boyozcu tipler. Ya haberleri yok. E ben paylaştım 20 defa zaten. Görmemesi imkansız. Çok apolitik tipler sanırım. Ona dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla da bakıyor olabilir. Onların maçı dün oynandı. 0 -1 kaybettiler. Zaten derdi başından aşkındır Bununla mı uğraşsın bi de. Düşün düşün b*ktur işin.

Aç Lord
Millet daha farkinda degil.. kimle konussam ilk benden duyuyor hoasqtr i basiyor. Farkindaligi arttirmak icin twitter iyi bir secenek. Vatani ordan kurtaramazsin ama insanlarin fikir sahibi olmasini saglarsin..

biskid
Başka bir gün Atatürk'e saygı mitingi yapmaya kalksan güvenlik gerekçesiyle izin alamazsın.. Adım gibi eminim.. Atatürk'ü terörist yapmaya kalkıp da bunlarla masaya oturanlar utansın.. Amerikan uşakları!!

ekselanss
Pazar günü rengimiz kırmızı-beyaz.bu ülkede bebek katiline özgürlük isteyenler için bizim spor özgürlügümüz kısıtlanıyorsa yasasın kentsel direnişimiz..

Ortadirek
Bursadaki Samsundaki olaylardan daha fazla olay olacak gibi his var. Ah beee ne hallere düştük.

yeşil54siyah
Şu konuyu birisi açabilir mi yanlış anlamadıysam İzmir'de apoya özgürlük mitingimi yapılacak öyle bir şey ihtimal dahi vermiyorum şayet olursa da o gün İzmir karışır

Chillout
ilk kez bir karşıyakalıyla omuz omuza olup pazar günü ortak hareket etmek istiyorum.

Vandalizm1907
Burda kimse İzmir'in çocuklarını gaza getirecek yazlar yazmasın. Yok hadi izmir, izmirin tavrını bekliyorum tarzı. Biri sonra giidp pazar günü orda bişe yapıp başına bela alacak. nedenini bilmiyorum ama millet olarak bişey yapmıyoruz bu tarz olaylara. Pazar günü yanlış bilmiyorsam 44 ilde yapacaklar o mitingi yani burda çoğu kişinin parçala izmir tarzı yazı yazmasına gerek yok.

etendim
İzmir'de daha büyük şeyler oldu bir şey olmadı, bundan rahatsız olan varsa oy verdikleri partiyi değiştirsinler, etraflarını akrabalarını örgütlesinler, burda ezici üstünlük bu olayları destekleyen partiye oy vermiyor, bu yüzden içi rahat burdaki insanların. Demokratik yollarla çözülmesi çıkmasın memlekette %50 oy bu olayı destekleyenlere.

denizkent
Ülkeye bir gram yararı olmayan bir parti ve taviz verildikçe daha da şımaran kitlesi yüzünden olan yine bize oldu. Bu adamlar yüzünden bizim derbinin içine edilmesi ayrı bir sinir ediyor.Hiç olmadı ctesiye al.TFF de ayrı nane,emniyet ve valilik de.Neresinden tutsan elinde kalıyor

Kişisel olarak söyleyeyim bana çok fena patladı. Zaten iş günü,şehir dışından geleceğim ve uçak biletleri falan yalan oldu.Çıldırmak üzereyim.Yine bir şekil gelip salı günü işe geç gideceğim. Bu kadar şanssızlığın üstüne bonus olarak göztepe'nin seyircisiz cezası almasını da bekliyorum.O zaman artık kesin sorunu kendimde arayacağım.Neye niyetlensem kuruyor diye düşünüyorum.

ChampioneJuve
O İzmir ki; her yanı işgal altında olan yurdumda kan emici düşmana ilk kurşunu atan, o İzmir ki dağlar padişahı efeleriyle, Kuvvacılarıyla düşmanı da işbirlikçilerini de miadı dolmuş saçma sapan idealar peşinde koşanları da Ege'den silen atan, 9 Eylül 1922'de alayını Ege'nin serin sularına adeta hallaç pamuğu gibi döken, Ege Denizi'nin her dalgasında düşmana kulaç attıran kahraman İzmir! Bir avuç ne idüğü belirsiz, akıl - fikir yoksunu bölücüye mi geçit verecek!!! Asla!!!

Son olarak kimse Ege insanının sabrını denemesin. Biz Egeliler görgülü, kültürlü aynı zamanda da vatanına, milletine ve bayrağına sonuna kadar bağlı olan, lûgatında isyan kelimesinin i harfini dahi bulundurmayan insanlarızdır. Amma aynı sonuna kadar övündüğümüz atalarımız gibi sabrımızı sınayanı ikmalsiz sınava sokarız!!!


Burak1912
Bilader ciddi misiniz ne miting basması ne adam vurması Bdp başvurmuştur valiliğe,il emniyete biz böyle böyle miting yapıcaz diye il emniyet olacak gevşekler de maçı ertelemiş bu kadar basit bdp gidip de dememiştir maçı erteleyin biz miting yapıcaz diye adamların maçtan haberi olduğunu bile düşünmüyorum il emniyet,tff küfür bunlara edilmeli tepki bunlara koyulmalı parti ile ne alakası var ama insanlarımıza kolay gelen bdp ye sallamak sorunun asıl kaynağını bulmak zor geliyor kimse de sosyal medyadan birbirini gaza getirmesin boşa

AlpiKSK
Iki tarafinda taraftar gruplari, temsilcileri aciklama yapsin mac hafta sonu olmazsa bizde mitingde olacagiz ama bu sefer yanyana diye bak bakalim emniyet geri adim atiyor mu yoksa atmiyor mu kewin c.tesiye alirlar ..

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.