Dolar 32,5623
%0.07
Euro 34,8986
%0.2
Altın 2.423,490
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süper Lig'e yükselen Altay, kupasını aldı

Süper Lig'e yükselen Altay, kupasını aldı

İzmir temsilcisine kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik verdi.

  • Ege Postası
  • 26.05.2021 - 22:47

Spor Toto 1. Lig play-off final maçında Altınordu'yu 1-0 yenerek Süper Lig'e yükselen Altay, kupasını aldı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan play-off final maçının ardından kupa töreni düzenlendi.

Törene Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu katıldı.

Kupayı, Bakan Kasapoğlu ile Başkan Bozgeyik, Altay kaptanı İbrahim Öztürk'e verdi.

Siyah-beyazlı futbolcular, daha sonra takım halinde kupayı kaldırarak büyük sevinç yaşadı. Futbolcular, kupa töreninin ardından kupayla tribündeki taraftarlarını selamladı ve sevincini paylaştı. (AA)

Bakan Kasapoğlu: "Kazanan Altay oldu. Tebrik ediyorum, başarı diliyorum"

Spor Toto 1. Lig play-off finalini Atatürk Olimpiyat Stadı'nda izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'e yükselen Altay'ı tebrik etti.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, "Güzel bir akşamdı. Altay-Altınordu müsabakasında kazanan Altay oldu. Tebrik ediyorum, başarı diliyorum. Altınordu da bu anlamda başarılı bir şekilde mücadele etti. Onlara da başarı diliyorum." diye konuştu.

Önümüzdeki sezon taraftarların yeniden tribünlerde olması temennisinde bulunan Kasapoğlu şunları kaydetti:

"Süper Lig olsun diğer liglerimiz olsun ülkemizin diğer branşlardaki yükselişi adına pandemiye rağmen gayret gösterdiler. Sabırla, gayretle, taraftarların teveccühüyle, seyirci alınmamasına rağmen, taraftarlar da takımlarını ekran başında desteklediler. İnanıyorum ki önümüzdeki sezon pandeminin hemen hemen bittiği ve seyircisiyle, oyuncusuyla, teknik ekibiyle herkesin yeniden kol kola omuz omuza olduğu bir sezon olsun. Tüm takımlarımızı tebrik ediyorum, önümüzdeki sezon başarı diliyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.