Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemenspor yükselişe geçti

Menemenspor yükselişe geçti

Menemenspor, TFF 1.Lig'de üst üste oynadığı iki maçı da kazanarak küme düşme hattından kurtuldu. Sarı-lacivertlilerin skor yükünü ise yabancı oyuncular sırtladı. Öte yandan Teknik direktör Cenk Laleci, "Geçen seneden kalan oyuncularımız ve yetenekli gençlerimizle iyi bir takım olmaya çalışıyoruz" dedi.

  • Ege Postası
  • 02.12.2020 - 14:29

TFF 1. Lig'de 8. haftanın erteleme maçında Menemenspor, konuk ettiği Ankaraspor'u 2-1 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda Ümraniyespor'u da 2-0 yenmeyi başaran sarı-lacivertliler, ligde üst üste ikinci galibiyetini almış oldu. Son iki maçından 6 puan çıkaran Menemenspor, haftalardır bulunduğu küme düşme hattından kurtulmuş oldu. Korona virüs vakaları sebebiyle ligde 1 maçı eksik durumda bulunan İzmir temsilcisi, puanını 12'ye çıkararak 13. sıraya yükseldi.

Yabancılar sırtlıyor

Ligde oynadığı 10 maçta 11 kez gol sevinci yaşayan Menemenspor'da yabancı oyuncuların skora katkısı dikkat çekti. Sarı-lacivertli ekipte Beninli orta saha Tidjani Anaane 4 golle takımın en fazla gol atan oyuncusu olurken, Nijeryalı santrfor İbrahim Akanbi Rasheed ise attığı 3 gol ve yaptığı 1 asistle öne çıktı. İzmir temsilcisinde Sikiru Olatunbosun 1 gol ve 1 asistlik performans sergilerken, Mohammed Kamara da 1 gollük katkı verdi. Menemenspor'da yerli oyuncular Tayfun Aydoğan ve Rıdvan Koçak ise 1'er kez gol sevinci yaşadı. (İHA)

Menemenspor, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladı

TFF 1. Lig'de 5 Aralık Cumartesi günü Royal Hastanesi Bandırmaspor'u konuk edecek Menemenspor'un teknik direktörü Cenk Laleci, "Geçen seneden kalan oyuncularımız ve yetenekli gençlerimizle iyi bir takım olmaya çalışıyoruz." dedi.

Laleci, Menemen İlçe Stadı'ndaki antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün erteleme maçında Ankaraspor'u 2-1 yendiklerini hatırlattı. Maçın zor olacağını bildiklerini kaydeden Laleci, "Dirençli bir takımla oynadık. Ona rağmen birçok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Maçın sonlarına doğru olan penaltıyla 2-1 galip gelmesini bildik. Bu da bizi çok memnun etti." dedi.

Ligde 19 günde 5 maça çıkacaklarını aktaran Laleci, şöyle konuştu:

"O yüzden futbolcularımıza böyle çok aşırı yüklenme tarzında antrenmanlar yerine taktik çalışmalarıyla devam edeceğiz. Kendi oyunumuzu oynamayı sürdüreceğiz. Çünkü artık oturmuş bir oyunumuz var. Oyuncularımız da bizim sistemimize iyi alıştılar. Geçen seneden kalan oyuncularımız ve yetenekli gençlerimizle iyi bir takım olmaya çalışıyoruz. Dünkü galibiyet için oyuncularımızı kutluyorum. Tekrar hepsine teşekkür ediyorum." (AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.