Dolar 32,3926
%0.23
Euro 35,2776
%0.61
Altın 2.324,900
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemenspor'un gözü yine Play-Off'ta

Menemenspor'un gözü yine Play-Off'ta

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta Boluspor'la 2-2 berabere kalıp yenilmezlik serisini 7 maça taşımasına rağmen Play-Off hattından çıkan Ekol Göz Menemenspor, en önemli rakiplerinden Keçiörengücü'nü gözüne kestirdi.

  • Ege Postası
  • 05.12.2019 - 12:38

Ekol Göz Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, Keçiörengücü ile yapacakları maç öncesinde rakibi analiz ettiklerini ve buna göre taktiksel çalışmalar yapacaklarını söyledi.  

Ligde son 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak çıkış yakalayan Ekol Göz Menemenspor, Keçiörengücü maçı hazırlıklarına Çavuşköy Tesisleri'nde devam etti.

Teknik direktör Cenk Laleci, yaptığı açıklamada, mücadeleci ve oyun disiplinini kaybetmeyen bir takım olduklarını söyledi. 

Bu hafta çok iyi bir ekiple karşılaşacaklarını vurgulayan Laleci, şöyle konuştu:

"Deplasmanda başarılı sonuçlar elde eden bir takımla oynayacağız. Onun için çok iyi çalışmamız ve hazırlanmamız gerekiyor. Rakibimizi iyi analiz ettik ve ona göre taktiksel antrenmanlarla haftaya devam edeceğiz. Çok zor bir maç olacak fakat oyun disiplinimizi ve oyun sistemimizi bozmadığımız sürece bu maçtan da galibiyetle ayrılacağız."

Teknik direktör Cenk Laleci, camiada beklentilerin yükseldiğini belirterek, "Takım olarak hepimiz bizlere güvenenleri mahcup etmemek adına mücadele veriyoruz. Keçiörengücü en ciddi rakiplerimizden. Evimizdeki son 2 maçı kazandık. Taraftarımızın desteği ile yine 3 puanı almak istiyoruz. Hedefimiz kazanıp yeniden Play-Off hattına yerleşmek" dedi.

Menemenspor-Keçiörengücü müsabakası pazartesi günü İlçe Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak. (AA- DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.