Dolar 32,5568
%0.03
Euro 34,8456
%-0.06
Altın 2.431,340
%0.05
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemenspor ile Bandırma yenişemedi

Menemenspor ile Bandırma yenişemedi

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Nasadoge Menemenspor, konuk ettiği Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla son 7 maçında 6’ncı beraberliğini alan Menemenspor 23 puana ulaştı.

  • Ege Postası
  • 14.01.2022 - 22:09

TFF 1. Lig'de Menemenspor ile Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Menemen İlçe Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk devresi golsüz eşitlikle tamamlandı.

Konuk Bandırmaspor'un golünü 74. dakikada Doğan Can Davas kaydetti. Menemenspor'un golü 84. dakikada Ahmet Sagat'tan geldi.

Ev sahibi ekipte ilk sarı kartını 88. dakikada, ikinci sarı kartını 90+3. dakikada gören Mahamadou Ba, kırmızı kartla takımın eksik bıraktı.

Bu sonucun ardından Bandırmaspor 33, Menemenspor 23 puana ulaştı.

TFF 1. Lig'de gelecek hafta Menemenspor, Ümraniyespor'a konuk olacak. Bandırmaspor, Erzurumspor'u ağırlayacak.

Maçtan Dakikalar

2. dakikada orta alandan gelişen Bandırmaspor atağında ceza sahası içi sağ tarafından topla buluşan Keny, ceza sahası yayı üzerinde bekleyen Doğancan’a pas verdi. Doğancan bekletmeden sağ ayağıyla vuruş yapsa da kaleci Batuhan topun sahibi oldu.

11. dakikada sol kanattan yüklenen Bandırmaspor’da, Landel’in pasıyla topla buluşan Caner, ceza sahası içi sol çaprazından şutunu attı, meşin yuvarlak sağ direk dibinden auta çıktı.

26. dakikada sol kanatta atak yapan Bandırmaspor’da, Doğancan’ın pasıyla birlikte savunma arkasına sızan Guido, uzak köşeye vurdu ancak top direk dibinden oyun alanını terk etti.

68. dakikada Menemenspor ceza sahası içerisinde gerçekleşen pozisyonda Doğancan’ın attığı şutta kaleci Batuhan topa müdahale ederek golü önledi. Pozisyonun devamında topu önünde bulan topu önünde bulan Caner, kaleye bir kez daha şut gönderdi ancak kaleci Batuhan bu topu da çıkardı.

74. dakikada orta alandan yüklenen Bandırmaspor’da Kenny, yaklaşık 30 metre top sürerek ceza sahası yayı üzerinde Doğancan’a pas verdi. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Doğancan, topu sağına çekerek kaleye gönderdiği şutta golü atmayı başardı. 0-1

84. dakikada sağ taraftan Abdullah Aydın ile serbest vuruş kullanan Menemenspor’da, ceza sahasına yapılan ortaya yükselerek kafa vuruşu yapan Ahmet Sagat, topu filelere gönderdi. 1-1

90+3. dakikada orta yuvarlakta gerçekleşen pozisyonda Allyson’u düşüren Ba, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Stat: Menemen İlçe

Hakemler: Alper Akarsu, Kemal Elmas, Emrah Ünal

NasaDoge Menemenspor: Batuhan Şen, Sinan Akgöl, Oğuzhan Çapar, Mazlum Demir, Emre Batuhan Adıgüzel, Toni Gomes, Cem Çelik, Ba, Batuhan Kırdaroğlu (Dk. 78 Muhammed Himmet Ertürk), Emir Şenocak (Dk. 73 Abdullah Aydın), Ahmet Sağat (Dk. 90+6 Ahmet Aslan)

Royal Hastanesi Bandırmaspor: Gökhan Değirmenci, Okan Alkan, Allyson, Lokman Gör, Caner Cavlun, Guido Koçer (Dk. 71 Pucko), Mehmet Özcan, Landel, Doğan Can Davas, Kerim Avcı (Dk. 85 Akabueze), Keny

Goller: Dk. 74 Doğan Can Davas (Royal Hastanesi Bandırmaspor), Dk. 84 Ahmet Sağat (NasaDoge Menemenspor)

Kırmızı kart: Dk. 90+3 Ba (NasaDoge Menemenspor)

Sarı kartlar: Dk. 36 Cem Çelik, Dk. 78 Oğuzhan Çapar (NasaDoge Menemenspor), Dk. 53 Guido Koçer, Dk. 81 Lokman Gör (Royal Hastanesi Bandırmaspor)

Dilaver Mutlu: “Kazanamadığınız yerde kaybetmemek de önemli”

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Kazanamadığınız yerde kaybetmemek de önemli” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, açıklamalarda bulundu.

Dilaver Mutlu, “Bugün son derece zor bir maç oynadık. Bizim ligde kolay bir maç yok. Geçen hafta deplasmanda 1 puan kazanmıştık. Bunu 3 puanla devam ettirmek istiyorduk ama olmadı. Bandırmaspor da bu ligin en iyi organize oynayan ekiplerinden biri. İyi mücadele ettik. Kazanamadık ama en azından beraberlikle bitirdik. Kazanamadığınız yerde kaybetmemek de önemli. İki takımı da tebrik ediyorum“ dedi.

Mustafa Gürsel: “Oyuna hakim olan taraf olarak berabere kalmak bizi üzdü”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olan taraf olduklarını belirterek, kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, açıklamalarda bulundu.

Mustafa Gürsel, “Bugün kazanmayı çok istiyorduk. Oyuncularım da bunu gösterdiler. Maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olan taraf olarak berabere kalmak bizi üzdü. Geçen hafta da oyun olarak üstün oynadığımız bir maçtan mağlup ayrılmıştık. Bu haftada oyun olarak fazla pozisyona girdik. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Bunun için çalışmamız lazım. Kalemize gelen tek top da golle sonuçlandı. İnşallah önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız maçta galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz“ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.