Dolar 32,4772
%-0.19
Euro 34,9495
%0.35
Altın 2.436,550
%0.55
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemenspor düşme potasından kurtulamadı

Menemenspor düşme potasından kurtulamadı

Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Nasadoge Menemenspor, Tuzlaspor'u ağırladı. Küme düşme hattında bulunan Menemenspor, sahasında öne geçmesine karşın Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalarak düşme potasından kurtulamadı.

  • Ege Postası
  • 01.05.2022 - 19:03

Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Nasadoge Menemenspor, yeni teknik direktörü Recep Yazıcı yönetiminde çıktığı ilk maçta evinde Tuzlaspor'la 1-1 berabere kalarak düşme potasından kurtulamadı.

Menemen İlçe Stadı'nda oynanan maçın 8'inci dakikasında Ahmet'le öne geçen sarı-lacivertliler ilk yarıyı 1-0 galip kapadı.

Tuzlaspor 53'üncü dakikada Ezeh ile skoru dengeledi. Kalan dakikalarda iki takımın da çabaları sonucu değiştirmedi. Menemenspor bu skorla puanını 38'e çıkardı ancak bitime 3 maç kala ateş hattından kurtulamadı. Tuzlaspor ise 46 puana çıktı.

Maçtan dakikalar

8. dakikada sağ kanattan gelişen Menemenspor atağında, Abdullah’ın pasında topla buluşan Ahmet Sagat, Diack’ı geçerek yaptığı vuruşta topu ağlarla buluşturdu. 10

25. dakikada orta alandan kontra atağa çıkan Menemenspor’da, Sinan’ın ortasına yükselen Toni’nin kafa vuruşu kalenin üstünden az farkla auta çıktı.

53. dakikada orta alandan yüklenen Tuzlaspor’da Harris’in pasında topla buluşan Ezeh, topa yerden vurarak sol köşeden meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 11

74. dakikada sağ kanattan yüklenen Menemenspor’da, Sabbah sağ çaprazdan ceza sahasına girerek şutunu attı ancak kaleci Emre Koyuncu gole izin vermedi.

NasaDoge Menemenspor 1-1 Tuzlaspor

Stat: Menemen İlçe

Hakemler: Oğuzhan Çakır, Deniz Turgut, Suat Güz

NasaDoge Menemenspor: Batuhan Ahmet Şen, Emre Batuhan Adıgüzel (Dk. 46 Sabbah), Cisse, Ömer Şahbaş, Kerem Paykoç (Dk. 90+1 Seyfettin Anıl Yaşar), Oğuzhan Çapar, Sinan Akgöl, Toni Gomes (Dk. 89 Enes Sağlık), Abdullah Aydın, Muhammed Himmet Ertürk (Dk. 75 Kehinde), Ahmet Sağat

Tuzlaspor: Emre Koyuncu, Erhan Kartal, İsmail Konuk, Posmac, Ferhat Öztorun, Harris (Dk. 84 Bardhi), Diack, Rotman, Ahmet Yazar (Dk. 90+4 Gökhan Akkan), Çekdar Orhan (Dk. 67 Sedat Şahintürk), Ezeh

Goller: Dk. 8 Ahmet Sağat (NasaDoge Menemenspor), Dk. 53 Ezeh (Tuzlaspor)

Sarı kartlar: Dk. 31 İsmail Konuk, Dk. 77 Rotman (Tuzlaspor), Dk. 32 Toni Gomes, Dk. 58 Sinan Akgöl, Dk. 62 Abdullah Aydın (NasaDoge Menemenspor)

Recep Yazıcı: "Kazanmamız gereken bir maçı berabere bitirdik"

Menemenspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı, sahalarında Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada kazanmaları gereken bir maçı berabere bitirdiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Menemenspor Teknik Direktörü Recep Yazıcı, açıklamalarda bulundu.

Recep Yazıcı, “Her iki takımı da kutluyorum. Kazanmamız gereken bir maçı berabere bitirdik. Küme düşmemek için oynuyoruz. Daha önce başardığımız bir durumdu. 3 gün önce göreve başladık. Bu süre içinde bir teknik adamın yapması gereken her türlü antrenman ve motivasyon çalışmasını yaptık. Bunun da sahaya yansıdığını gördük. Böyle iyi bir takıma karşı taktik planlarımızı yerine getirmeye başladık ve golü de bulduk. Zaman zaman ikinci üçüncü gol pozisyonlarını da yakaladık. Haddimizi bilerek oynayamaya çalıştık. İkinci devre başında bireysel hatadan golü yedik. Bu bizim moralimizi bozdu. Daha sonra toparladık ancak 3 puanı getirecek son vuruşu yapamadık. Dolayısıyla evimizde 2 puan kaybetmiş olduk. Şimdi bu maçı bırakıp önümüzdeki hafta oynayacağımız Denizli maçına ve diğer maçlara odaklanacağız. Alabileceğimiz azami puanı alıp ligde kalmaya çalışacağız. Hakemlerin mücadelemize etki etmemesi lazım. Hakem hatalarını kabullenecek pozisyonda değiliz, küme düşmemeye oynuyoruz. Hakem arkadaşlarımızın biraz daha dikkatli olması lazım. Umut her zaman var, mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Şenol Fidan: “1 puana razı olmak durumunda kaldık”

Tuzlaspor Teknik Direktörü Şenol Fidan, Menemenspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada 1 puana razı olmak durumunda kaldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Tuzlaspor Teknik Direktörü Şenol Fidan, açıklamalarda bulundu.

Şenol Fidan, “Son 4-5 haftadır önemli bir çıkışımızı vardı. Buraya 3 puan alma düşüncesiyle gelmiştik. Çünkü play-off hattından bulunan Eyüpspor’u yenersek aramızdaki puan farkını indirmemiz söz konusuydu. Bugün de İstanbulspor’a mağlup olmuşlar. Biz bugün 1 puana razı olmak durumunda kaldık. Oyun anlamında 90 dakika topa hükmeden bir Tuzlaspor takımı vardı. Rakibin ilk attığı şu gol olunca rakibin direnci yükseldi. Gol pozisyonlarımız vardı. Final paslarını iyi atabilseydik belki beraberliği daha önce yakalayabilirdik. Yakaladıktan sonra da Sedat’la yakaladığımız biz pozisyon var, orada da 3 puanı kaçırmış olduk diye düşünüyorum. Oyun anlamında Tuzlaspor bugün ortaya iyi şeyler ortaya koydu. Önümüzdeki Eyüpspor maçında da 3 puan alırsak play-off şansımızı son haftalara kadar taşımak istiyoruz“ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.