Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemenspor'dan kural hatası ve Orhan Terzi açıklaması

Menemenspor'dan kural hatası ve Orhan Terzi açıklaması

Menemenspor Kulübü, TFF 1. Lig'de dün oynadıkları Adanaspor karşılaşmasında aynı anda 6 yabancı oyuncu oynatılmasıyla ilgili yardımcı antrenör Mehmet Ali Beşel'in istifa ettiğini, Orhan Terzi'nin görevden alınmasının yapılan kural hatasıyla ilgisi olmadığını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 24.12.2020 - 16:42

Menemenspor Kulübünden yapılan açıklamada, Adanaspor karşısında sahada aynı anda 6 yabancı oyuncu bulundurulmasından dolayı takımın hükmen mağlup sayılacağı belirtildi.

Bu tarz hataların yapılabileceğinin bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Dün yaşanan hata sonrası yardımcı antrenörümüz Mehmet Ali Beşel istifa etmiştir. Yine dünkü maçtan sonra yardımcı antrenörümüz Orhan Terzi’nin de görevine son verilmiştir.

Yardımcı antrenörümüz Orhan Terzi’nin görevine son verilmesiyle ilgili durumun yapılan kural hatası ile hiçbir ilgisi yoktur. Orhan Terzi’nin maç esnasında yönetime haddini bildirecek cümleler kurması nedeniyle görevine son verilmiştir. 1942 yılında kurulan kulübümüz bugüne kadar her zaman, her daim ilkesel kuralların içinde yer almıştır. Kurumumuz ahlak ve nezaket kurallarını kendine destur edinmiştir. Belirttiğimiz ahlak ve nezaket kurallarına uymayan kim olursa olsun Menemenspor'da barınamamış, bundan sonrada barınamayacaktır. Menemenspor’umuz bildiği yol olan ahlak ve nezaket kuralları içerisinde yoluna devam edecektir." 

Orhan Terzi'den "ayrılık" açıklaması

TFF 1. Lig'de dünkü Adanaspor karşılaşmasından sonra görevine son verilen Menemenspor'un yardımcı antrenörü Orhan Terzi, "Beni asıl üzen biletimin ve otel rezervasyonumun iptal edilmesi oldu." dedi.

Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir teknik direktör yardımcısının görevden alınmasının normal olduğunu ancak bunu sosyal medyadan öğrendiğini ifade etti.

Hükmen yenilgiyle sonuçlanacak hatanın kendisine fatura edilmesine üzüldüğünü kaydeden Terzi, şöyle konuştu:

"Adanaspor maçında tribündeydim, müsabakayı buradan takip ettim. Karşılaşma sonrası kulüpten herhangi bir yetkili beni aramadı. Sosyal medyada kulüple ilişiğimin kalmadığını öğrendim. Beni asıl üzen biletimin ve otel rezervasyonumun iptal edilmesi oldu. Kulüpte 5 yıldır görev yapıyorum ve bu süreçte yaşadığımız şampiyonluk dahil takıma katkı verdiğimi düşünüyorum. Bu süreçte teknik direktörümüz Cenk Laleci de bana destek oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Bugün beni arayarak görevinden istifa edeceğini söyledi. Ancak Cenk hocama takımdaki oyuncuların ona ihtiyacı olduğunu söyledim. Takımın menfaati için görevde kalmasının sağlıklı karar olacağını ilettim. Cenk hocamla 5 yıldır kader birliği yapıyoruz, ileride yine aynı takımda beraber olacağız."

NE OLMUŞTU'

Menemenspor, TFF 1. Lig'in 15. haftasında deplasmanda Adanaspor'u 3-2 mağlup etmesine karşın maçın bir bölümünde sahada 6 yabancı bulundurmasından dolayı kural hatası yapmıştı. Hükmen mağlup sayılması beklenen Menemenspor'da, yardımcı antrenör Orhan Terzi'nin görevine maçın ardından son verilmişti. Orhan Terzi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada günah keçisi ilan edildiğini söyleyerek, "Yapmadığım bir hatadan dolayı otelden atıp, uçak biletimi iptal ettiler" ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımın üzerine birçok futbolsever Menemenspor yönetimine sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. 

(AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.