Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemenspor'da soruşturma şoku! Bazı defterler ile belgelere el konuldu

Menemenspor'da soruşturma şoku! Bazı defterler ile belgelere el konuldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor hakkında yapılan çok sayıda şikayet üzerine polis ekiplerince kulüp binasına operasyon düzenlendi. Kulübe ait bazı defterler ve harcama belgelerine, yürütülen soruşturma kapsamında el konuldu.

  • Ege Postası
  • 03.03.2021 - 21:00

Alınan bilgiye göre, Menemen Cumhuriyet Başsavcılığınca, kulübün zarara uğratıldığı, transfer ücretlerinde, evrak üzerindekiler ile gerçek rakamlar arasında fark olduğu yönündeki şikayetler üzerine soruşturma başlatıldı. 

Bu doğrultuda kulübe ait karar, üye kayıt, evrak kayıt, işletme hesap defterlerinin yanı sıra dernek gelirleri alındı ve harcama belgelerine, İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince el konuldu.

Menemenspor Kulübünden yapılan açıklamada ise yerel seçimlerin ardından gelen belediye yönetiminin, yönetim kurulunu yıpratmak istediği savunuldu.

Kulübün içerisine siyaset sokmak isteyenlerin ortaya çıktığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şikayet üzerine emniyet güçlerimiz, kulübümüzün 2013'ten bu yana tüm karar defterlerini, gelir-gider fatura makbuzlarını incelemek üzere almıştır. Kulübümüz en son 2019 yılında denetlenmiş ve bu denetlemelerden tertemiz çıkmıştır. Biz ileriki günlerde yapacağımız kongre öncesi 2013'ten bu yana bütün evrakın incelenmeye alınmasının altında başka maksatlar olduğunu düşünmekteyiz. Bu spora siyaset karıştırmaktan başka bir şey değildir." 

Onursal Başkan Şahin'den açıklama

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Onursal Başkan Tahir Şahin, "Spora siyaset karıştırdılar ve Menemenspor ile taraftarını üzmek için her türlü ayak oyunlarına girişiyorlar. Bu durum tamamen siyasidir. Dün nasıl uğraştılarsa bugün de Menemenspor ve Tahir Şahin ile uğraşmaya devam ediyorlar. Bir takım asalak ve parazitler son iki yıldır birtakım ayak oyunlarıyla uğraşmaya çalışıyorlar. Aynı parazit takımı son 2 aydır da Menemenspor ile uğraşmaya devam ediyor. Bu durumdan da siyasetçiler faydalanmaya çalışıyorlar. Tahir Şahin ve Menemenspor yönetimi çiğ yemedi ki karnı ağrısın. 31 Martta Menemenspor ile uğraşan şer güçler vardı, şimdi de devam ediyor. 20 yıldır Tahir Şahin'e çamur at izi kalsın politikası uygulandı fakat çamurlar hep onların üzerinde kaldı. Tahir Şahin ve Menemenspor yönetimine bugün zarar vermiş gibi düşünseler de yarın zarar veremediklerini çok net bir şekilde göreceklerdir ve hiç şüphemiz yoktur ki Tahir Şahin yine haklı çıkacaktır. Nasıl ki Tahir Şahin'i kötülediler ve 20 ay sonra haklı çıktıysa bu durumdan da haklı çıkacağımızı görecekler. Menemenspor'a zarar vermekten başka bir şey yaptıkları yok, bu durumda bizleri çok fazla üzüyor. Bu tür parazit ve asalaklar, takımı ligden düşürmek için uğraşmaktadırlar. Bu asalak ve parazit takımına karşı Menemenspor ligde kalacak ve güçlenmeye devam edecektir. Mevzu Menemensporsa gerisi teferruattır" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.