Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemenspor'a evinde Bolu darbesi

Menemenspor'a evinde Bolu darbesi

Spor Toto 1'inci Lig'de üst üste Akhisarspor ve Bursaspor maçlarını kazanıp çıkışa geçen Menemenspor evinde Beypiliç Boluspor engeline takıldı. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta konuk takım, Menemenspor'u 3-0 yenerek umutlarını artırdı. Menemenspor'da Yusuf Talum, 45. dakikada yaptığı faulün ardından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı.

  • Ege Postası
  • 01.03.2021 - 18:03

TFF 1. Lig'in 24. haftasında Menemenspor, sahasında Beypiliç Boluspor'la karşı karşıya geldi.

Menemen Şehir Stadı'nda oynanan, Onur Özütoprak'ın yönettiği karşılaşmanın kazananı, 3-0'lık skorla Beypiliç Boluspor oldu.

Karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip, 17. dakikada Hamza Gür'ün golüyle üstünlüğü yakaladı. Yusuf Talum, 45. dakikada kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.

İkinci yarının başında sahne alan Gökhan Sazdağı, 49. dakikada Beypiliç Boluspor adına farkı ikiye taşıdı. Bu golden beş dakika sonra tekrar fileleri havalandıran Gökhan, kırmızı-beyazlı ekibi rahatlattı.

Kalan sürede başka gol olmadı ve mücadele, 3-0'lık Beypiliç Boluspor üstünlüğüyle son buldu.

Beypiliç Boluspor, bu galibiyetle 26 puana ulaştı ve averajla rakibini geçerek 13. sıraya tırmandı. Aynı puanda kalan Menemenspor ise, sıralamadaki yerini rakibine kaptırarak 14. sırada konumlandı.

İki ekip arasında, ligin ilk yarısında Bolu'da oynanan mücadele, 0-0'lık eşitlikle noktalanmıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR

17'nci dakikada Mustafa Çeçenoğlu’nun soldan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde oluşan karambolde topa dokunan Hamza Gür ağları havalandırdı: 0-1.

34'üncü dakikada Rasheed’in sağdan yaptığı ortada Mamadou Traore’nin kafa vurduğu top az farkla auta gitti.

45'inci dakikada Menemenspor 10 kişi kaldı. Sarı-lacivertlilerde Yusuf, gole giden Gökhan'ı ceza sahası dışında düşürdü. Hakem Onur Öztoprak bariz gol şansını engellediği gerekçesiyle Yusuf'a direkt kırmızı kartını gösterdi.

49'uncu dakikada Boluspor farkı ikiye çıkardı. Domgjonas'tan kaptığı topla ceza sahasına giren Gökhan, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda plaseyi vurdu, top filelere gitti: 0-2.

54'üncü dakikada Boluspor golleri üçledi. Ceza sahası dışı sol çaprazında topu kontrol eden Gökhan şık bir vuruşla kaleci Emre'yi bir kez daha mağlup etti: 0-3.

67'nci dakikada sol çaprazda Araz kaleci ile karşı karşıya kaldı. Araz'ın şutunda top çok az farkla yandan oyun alanını terk etti.

82'nci dakikada atılan kısa topu kapan Tayfun ceza sahası içinde sert vurdu, kaleci Selmani üzerine gelen topu güçlükle çeldi. Kalan dakikalar sonucu değiştirmedi, Boluspor 3 puanı 3 golle aldı.

Menemenspor: 0 - Beypiliç Boluspor: 3

Stat: Menemen İlçe

Hakemler: Onur Özütoprak, Mehmet Ali Akkor, Ogün Kamacı

Menemenspor: Emre Selen, Rıdvan Koçak (Dk. 12 Yusuf Talum), Furkan Bayır, Domgjonas, Emir Han Topçu, Mohamed (Dk. 73 Zenke), Adamu (Dk. 82 Berkay Samancı), Traore (Dk. 46 Ömer Şahbaş), Akanbi, Tayfun Aydoğan, Okan Yılmaz (Dk. 46 Mehmet Aytemiz)

Beypiliç Boluspor: Selmani, Oğuzhan Berber, Aykut Demir, Emin Bayram, Ensar Bilir (Dk. 46 Muhsin Yıldırım), Gyasi (Dk. 65 Abdullayev), Burak Asan, Muhammed Gümüşkaya, Gökhan Sazdağı (Dk. 85 Arda Köksal), Mustafa Çeçenoğlu (Dk. 74 Alican Özfesli), Hamza Gür (Dk. 65 Kasongo)

Goller: Dk.17 Hamza Gür, Dk. 49 ve 54 Gökhan Sazdağı (Beypiliç Boluspor)

Kırmızı kart: Dk. 45 Yusuf Talum (Menemenspor)

Sarı kartlar: Dk. 36 Furkan Bayır, Dk. 78 Domgjonas, Dk. 90+2 Mehmet Aytemiz (Menemenspor), Dk. 77 Muhammed Gümüşkaya (Beypiliç Boluspor)

Ümit Karan: Hakem hataları oyun dengemizi bozdu

TFF 1.Lig'in 24. hafta maçında Boluspor'u konuk eden Menemenspor, rakibine 3-0 mağlup oldu. Menemenspor Teknik Direktörü Ümit Karan, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Hakem hataları bütün oyun dengemizi bozdu. Bu maçta hakem hatalarının sayısı çok fazlaydı" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Menemenspor Teknik Direktörü Ümit Karan, "Farklı mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Gole gittiğimiz bir pozisyonda Rıdvan'ın sakatlanıp çıkması bizi golden etti. Devre sonunda da bir futbolcumuz oyundan atıldı. 10 kişi kaldık. Oyunda hakem arkadaşların son derece olumsuz etkileri oldu. İlk yarı net bir penaltımız verilmedi. Yusuf'un kırmızı kart pozisyonundan önce de ofsayt pozisyonu var. Bu hatlar bütün oyun dengemizi bozdu. Bu maçta hakem hatalarının sayısı çok fazlaydı" dedi.

Reha Erginer: 6 puanlık bir maçtı

Maçın arından konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Oyunun tamamında üstündük. Güzel bir galibiyet aldık" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Zor maçlar oynuyoruz. Bundan sonraki her maç zor. Geçen haftaki maç gibi bu maç da 6 puanlık bir maçtı. Zor bir maç olmasına rağmen kolay geçti ama bunu biraz da biz kolaylaştırdık. Saha içi performanslar bunda etkili oluyor. İlk yarı da oyun üstünlüğü bizdeydi. Golü de bulduk. İkinci yarı ise oyun üstünlüğü tamamen elimize aldık. Oyunun tamamında üstündük. Güzel bir galibiyet aldık. Bu güzel oyunumuzu ileriki haftalara da taşımak istiyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.