Dolar 32,4498
%0.12
Euro 34,4910
%-0.01
Altın 2.473,080
%-0.41
Bist-100 9.575,00
%-1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'in gözü Play-Off hattında

Menemen'in gözü Play-Off hattında

TFF 1'inci Lig'de pazar günü sahasında zirve mücadelesi veren Balıkesirspor'la karşı karşıya gelecek 17 puana sahip 9'uncu sıradaki Ekol Göz Menemenspor gözünü Play-Off hattına çevirdi. Son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak başarılı bir çıkış yakalayan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Cenk Laleci çizgilerini bozmayacaklarını söyledi

  • Ege Postası
  • 20.11.2019 - 11:49

Lig 2'ncisi Fatih Karagümrük ile aralarında sadaca 2 puan fark bulunduğunu, Play-Off barajının ise 1 puan gerisinde yer aldıklarını ifade eden genç teknik adam, "İlk 6 içinde yer alan takımlar hem birbirleriyle oynayacak hem de zorlu maçlara çıkacak. Biz kazanırsak Play-Off barajına gireriz. Balıkesirspor güçlü bir rakip, işimiz kolay değil ancak taraftarın desteği ile istediğimizi alacağız" dedi.

Bu sezon tarihlerinde ilk kez 1'inci Lig'de mücadele ettiklerini hatırlatan Laleci, "Lige ısındık diyebilirim. Milli arada da çok çalıştık. Son haftalarda elde ettiğimiz iyi sonuçlar tüm camiaya moral ve güven aşıladı. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Ancak kesinlikle ayaklarımız yere sağlam basacak. Mücadelemizi sürdürmeliyiz. Rehavete asla yer yok. Futbol ciddi bir spor, en ufak gevşemeye izin vermez" diye konuştu. Takımda eksik bulunmadığını da sözlerine ekleyen Cenk Laleci, "Sahamızda daha fazla puan toplamalıyız. Şu ana kadar 4 puan alabildik. Deplasmanlarda daha başarılı olduk. Ancak evimizde kazanma alışkanlığını edineceğiz" yorumunu yaptı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.