Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'de gol sesi çıkmadı

Menemen'de gol sesi çıkmadı

TFF 1. Lig 16. hafta mücadelesinde Menemenspor sahasında Keçiörengücü'nü ağırladı. Karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonucun ardından Ankara Keçiörengücü puanını 28 yaptı. Menemenspor ise puanını 19 yaptı. .

  • Ege Postası
  • 27.12.2020 - 20:05

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Menemenspor evinde Ankara Keçiörengücü karşılaştı. Gol sesi çıkmayan mücadele başladığı gibi bitti.

Menemen İlçe Stadyumu'nda oynanan Menemenspor - Keçiörengücü mücadelesi 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Ligde 4. beraberliğini alan Keçiörengücü, 28 puanla 5. sırada yer aldı. Son 3 maçında 2. beraberliğini alan Menemenspor ise 19 puanla 10. sırada yer buldu.

Keçiörengücü, gelecek hafta Bursaspor'u konuk edecek. Menemenspor ise Adana Demirspor deplasmanına gidecek.

5'inci dakikada Taşkın'ın kullandığı serbest vuruşta Rıdvan bomboş durumda kafayı vurdu, top üstten dışarı çıktı. 

9'uncu dakikada sol kanattan gelişen Menemenspor atağında Ananane, ceza sahası dışı sağ çaprazından kaleyi denedi ancak meşin yuvarlak kalenin üstünden az farkla auta çıktı.

32'nci dakikada orta alanda yüklenen Keçiörengücü’nde, Manaj’ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Cem Ekinci, sağ direk dibine doğru şutunu attı ancak kaleci Selmani topa uzanarak kornere çeldi.

59'uncu dakikada gelişen Keçiörengücü atağında Cem Ekinci, ceza sahası dışı sağ çaprazından şutunu attı, top az farkla sol kale direğinin yanından oyun alanını terk etti.

73'üncü dakikada sağ kanattan atak yapan Keçiörengücü’nde, Barış Yılmaz çizgiye inerek topu kale önüne çevirdi, Dodoo kale önünde topa dokunsa da meşin yuvarlak kalenin üstünden dışarı çıktı. 

Stat: Menemen İlçe

Hakemler: Mustafa Kürşad Filiz, Ferdi Karadoruk, Mert Bulut

Menemenspor: Selmani, Rıdvan Koçak, Ömer Şahbaş (Dk. 84 Burak Albayrak), Furkan Bayır, Domgjonas, Şeref Özcan (Dk. 90+1 Yusuf Talum), Taşkın Çalış, Adamu, Tidjani (Dk. 46 Akanbi), Tayfun Aydoğan, Kamara (Dk. 84 Mehmet Aytemiz) 

Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar, Abdulkadir Korkut, Samet Akaydin, Mert Kula, Soner Gönül, Cem Ekinci (Dk. 61 Dodoo), İrfan Akgün (Dk. 61 Ilır Mustafa), Uğur Utlu, Barış Alper Yılmaz (Dk. 87 Kone), Burak Aydın, Manaj (Dk. 75 Tahir Mustafa Babaoğlu)

Sarı kartlar: Dk. 14 Furkan Bayır, Dk. 78 Kamara, Dk. 90+5 Burak Albayrak (Menemenspor), Dk. 47 İrfan Akgün, Dk. 50 Barış Alper Yılmaz, Dk. 90+4 Dodoo (Ankara Keçiörengücü)

MAÇIN ARDINDAN...

TFF 1. Lig'de Ankara Keçiörengücü ile 0-0 berabere kalan Menemenspor'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, "Yenemediğimiz maçta yenilmemek de bir iş." dedi.

Mutlu, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, son haftalarda iyi futbol oynadıklarını ve iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Rakiplerine net gol pozisyonu vermediklerini kaydeden Mutlu, şöyle konuştu:

"Kamara ile karşı karşıya gol kaçırdık. Penaltı olabilecek bir pozisyonumuz vardı. Bize uzaktı ama sanki ceza sahası içinde başlamıştı. Takımımızdan memnunuz, oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Yenemediğimiz maçta yenilmemek de bir iş. Bir puan aldık, Adana'dan da puan veya puanlarla dönüp ligin ilk yarısını kapatmak istiyoruz."

Hamdi Yılmaz: "Zirvede olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz"

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, ilk yarıda iki takımın da üretken olmadığını söyledi.

İkinci yarıda yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bir puan aldık, kaybetmediğimiz için mutluyuz ama kazanabilirdik de. Eksik yerlerimizi tamamlayıp, önümüzdeki maçlara daha güvenli bir şekilde çıkmak istiyoruz. İlk yarıyı iyi bir puanla bitirip, ikinci yarıya başlamayı hedefliyoruz. Önemli olan bizim zirveyi bırakmamamız. Zirvede olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.