Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak Belediyespor Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti

Konak Belediyespor Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti

Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Galatasaray Hepsiburada’yı İzmir Atatürk Stadı’nda konuk etti. Başkan Batur’un da meclis üyeleriyle birlikte izlediği maç sonunda Konak Belediyespor 2-1’lik skorla 3 puanı alan takım oldu.

  • Ege Postası
  • 02.04.2022 - 15:58

Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 17’nci haftasında Galatasaray Hepsiburada Kadın Futbol Takımı’nı 2-1 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı. İzmir Atatürk Stadı’nda yapılan karşılaşmada Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da takım oyuncularını yalnız bırakmadı. Meclis üyeleriyle birlikte maçı izleyen Başkan Batur, “Oyuncularımızın her zaman yanındayız dedik, meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte bu sözümüzün arkasındayız. Takımımız, çok güzel mücadele etti, keyifli bir maç izledik. Çok şık iki golle maçı aldık. Bizim için önemli bir maçtı. Galatasaray oyuncularını da tebrik ediyoruz. Hem Kadın Futbol Takımımız hem de onları takip eden ve şimdiden başarılarıyla bizi gururlandıran U-13 takımımız Türkiye’de kadın futbolu adına umutları yükseltiyor. Başta Konak Belediyespor olmak üzere kadın liglerindeki tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi. 

Konak Belediyespor 2 – Galatasaray Hepsiburada 1

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ve keyifli bir futbolun sergilendiği maçta Konak Belediyespor’a galibiyeti kazandıran golleri Mai Sweilem ve Rabiya İsgi attı. Galatasaray Hepsiburada’nın tek golünü ise Birgül Sadıkoğlu kaydetti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.