Dolar 32,6013
%0.39
Euro 34,8180
%0.25
Altın 2.492,410
%0.32
Bist-100 9.508,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık'ta tenis turnuvası heyacanı

Kınık'ta tenis turnuvası heyacanı

Kınık’ta Gençlik Haftası nedeniyle tenis turnuvası düzenlendi. Kınık Belediyesi ve Kınık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kınık Gençlik Merkezi Tenis kortlarında düzenlenen turnuvaya her yaş grubundan yoğun ilgi görerek katılım sağlandı.

  • Ege Postası
  • 23.05.2022 - 09:26

Kınık Belediyesi ve Kınık Gençlik ve Spor İlçe  Müdürlüğü tarafından Kınık Gençlik Merkezi Tenis kortlarında düzenlenen çok sayıda tenisçinin katıldığı, her müsabakası ayrı çekişmeli geçen turnuvada tenisçiler izleyenlere büyük heyecan yaşattı.

“Kınık’ta bir ilk

Kınık Gençlik Merkezinin Kınık’a kazandırılması ile içerisinde bulunan tenis kortunda Kınık’ta bu yıl ilki gerçekleştirilen tenis turnuvası çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşku ve heyecan dolu bir karşılaşmaya yer verdi. Turnuvaya katılım sağlayan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Kınık’ımızda bulunan bu tesis için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Bu yıl düzenlenen tenis turnuvası ile Kınık’ta bir ilki gerçekleştirmiş olduk. Her yaştan katılımın olduğunu görmek mutluluk verici oldu. Keyif dolu çekişmeli bir turnuva gerçekleşti. Katılan herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.