Dolar 32,3286
%0.24
Euro 35,0658
%-0.16
Altın 2.301,820
%1.07
Bist-100 9,04
%2.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemal Zorlu'dan Altay camiasına çağrı

Kemal Zorlu'dan Altay camiasına çağrı

Altay’da yönetim krizi sürerken, camianın duayenlerinden Kemal Zorlu kenetlenme çağrısı yaptı. “Yaşanan ekonomik krizden kavga ederek kurtulamayız” diyen Zorlu, “Gerilim ortamı yerini, birlik ve beraberliğe bırakmalı. Son kongrede yaşananlar Altay’a hiç yakışmadı” ifadesini kullandı.

  • Ege Postası
  • 06.05.2022 - 10:06

Zorlu; “Camia bir araya gelmeli. Sorunların çözümü için ortak hareket şart.  Kaos Altay’ı uçuruma sürükler. Üstelik eldeki değerleri korumak için hiç zaman kaybetmemek gerek” diye konuştu.     

Geçen sezon yükseldiği Süper Lig’de kabus gibi bir sezon geçiren Altay’da, son yapılan olaylı genel kurulun yankıları sürerken, camianın duayen yöneticilerinden Kemal Zorlu, siyah-beyazlı renklere gönül veren herkese kenetlenme çağrısı yaptı. Başkan Özgür Ekmekçioğlu’nun istifası üzerine gidilen genel kurulda yaşananların Altay’a yakışmadığını, yönetime talip çıkmaması üzerine ortaya çıkan yönetim krizinin de kulübe büyük zarar vereceğini söyleyen Kemal Zorlu, “Altay; huzur ortamının sağlanması, camianın birlik ve beraberlik içinde ortak akıl üretmesiyle kurtulur” dedi. 

Siyah-beyazlı kulüpte sıkıntılı süreçleri de, şampiyonluk sevincini de yaşamış, tecrübeli bir camia büyüğü olarak tüm Altaylıları, sorunların çözümü için kenetlenmeye davet eden Kemal Zorlu, şöyle konuştu: “Son kongrede yaşananlar Altaylılık duruşuna yakışmamış, kulübümüzün imajına zarar vermiştir. Öncelikle birlik beraberlik içinde hareket ettiğimizi herkese göstermeli ve imaj tazelememiz gerek. Kaostan kurtulup, huzur ortamı yaratmak, sorunların aşılması yönünde atılacak ilk adımdır.” 

KAVGAYLA BORÇLAR BİTMEZ

Kısır çekişmelerin, kavgaların ve suçlu aramanın, 371 milyon liralık borç yükünün kaldırılması yönünde hiçbir fayda sağlamayacağını vurgulayan Zorlu, “Altay gibi büyük bir kulübe hizmet etmek isteyenler elbette çıkacaktır.  Ancak bu ortamda taşın altına elini koyacak kişiler, huzur ortamı ister. Siyah-beyazlı renklere gönül veren herkesin desteğini alacağını bilmek ister. Bu nedenle camianın tüm dinamikleri, Altaylılık duruşu içinde hareket etmelidir. Bizler yaşımız itibariyle bu yüksek tempolu işi yerine getirecek zamanı geçtik. Ancak tecrübelerimizle yol gösterici olabiliriz. Yani deneyimlerimizden yararlanmak isteyen herkese kapımız açık” ifadesini kullandı. 

Altay’ın içinde bulunduğu sıkıntılı süreci aşması için, süratle hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Kemal Zorlu, “Eldeki değerleri korumak istiyorsak, kaybedecek hiç zamanımız yok. Örneğin, takımımızın en değerli oyuncularından biri olan kalecimiz Matheusz Liss’in bedelsiz serbest kalmaması için, kendisine 15 Mayıs’a kadar ödeme yapılması gerektiği şeklinde haberler yayınlanıyor. Takımda tutulması gereken tüm oyuncular için aynı şey geçerli. Gelecek sezon TFF 1. Lig’de şampiyon olabilecek bir takım yaratmak için eldeki kadronun iskeletini korumak gerek. Bunun için zaman geçirmeden harekete geçilmeli. Eğer kısır çekişmeler yüzünden geç kalırsak, Altay daha önce yaşadığı kabus günlerine geri dönebilir” ifadesini kullandı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.