Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyakalı Mert İzmir’in gururu oldu

Karşıyakalı Mert İzmir’in gururu oldu

Futbol, basketbol, voleybol ve yelken branşlarında faaliyet gösteren Karşıyaka Spor Kulübü, teniste de başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yeşil-kırmızılı kulübün 12 yaşındaki tenisçisi Mert Özler, 9-17 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen GD Tennis Cup Europe 12 Yaş Turnuvası’nda consolation finalisti olarak uluslararası turnuvadan İzmir’e kupayla dönmeyi başardı

  • Ege Postası
  • 20.11.2019 - 12:25

 Karşıyaka Tenis Şubesi Başantrenörü ve aynı zamanda Milli Takım’da da görev yapan Yıldıray Çam, 64 sporcu arasından önemli bir başarı elde eden öğrencisi Mert Özler’i ilk kutlayan kişi oldu. Mert’in gelişiminden ve aldığı sonuçlardan son derece mutlu olduğunu belirten Çam, “Antalya’da güçlü rakipleri karşısında Mert çok iyi bir performans sergiledi. Mert gelecek vadeden bir tenisçi. KSK’nin adını turnuvada başarıyla duyurduk. Mert’i ve ona sürekli destek veren ailesini kutluyorumö dedi. KSK Tenis Şube Başkanı Rifat Tekbaş da tenise verdikleri önemin meyvelerini toplamaya devam ettiklerini Mert’in gelecek vadeden önemli bir sporcuları olduğunu söyledi.

Karşıyaka için fırsat haftası

TFF 3. Lig 2. Grup'ta son 3 maçını kazanarak 21 puanla 3. sıraya yükselen Karşıyaka, bu hafta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Cizrespor'u deplasmanda yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. Yeşil-kırmızılılar, maç fazlasıyla 7 puan önünde yer alan 28 puanlı lider Kocaelispor'un evinde 25 puanlı 2. sıradaki Esenler Erokspor'la karşı karşıya geleceği 14. haftayı kayıpsız geçmek istiyor. 

Ligde 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Kaf-Kaf, deplasmanda ilk kez 2'de 2 yaparak dış saha karnesini düzeltmeyi amaçlıyor. Teknik Direktör Soner Tolungüç, Cizre'den zaferle döneceklerine inandığını belirterek, "Zor bir deplasman olacak. İyi hazırlanıyoruz. Moralimiz yerinde. Kazanacak güçteyiz. Oyuncularım galibiyet için gerekeni yapacaktır. Üç puandan başka düşüncemiz yok" diye konuştu.

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.