Dolar 32,4994
%0.27
Euro 34,5638
%0.2
Altın 2.497,500
%0.58
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de örnek tablo

İzmir’de örnek tablo

İzmir'de Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın açılışında kulüp başkanları Türkiye'ye örnek olabilecek bir tablo ortaya koydular.

  • Ege Postası
  • 23.02.2021 - 11:21

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) çatısı altında birleşen İzmir'in profesyonel futbol kulüpleri, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın resmi açılışında objektiflere omuz omuza poz verip tüm Türkiye'ye örnek bir davranış sergiledi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın resmi açılışı dün yapılırken İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) çatısı altındaki kulüplerin başkanları, omuz omuza verip sarı-kırmızılı kulübü bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. objektiflere tam bir İzmir fotoğrafı yansıdı. Örnek bir dayanışma sergileyen İzmir kulüplerinden sarı-kırmızılıların ezeli rakibi Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Bucaspor Başkanı Mehmet Sevinç, açılışta Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in yanında yer aldı.

İzmir kulüplerinin başkanları, stadın açılışında objektiflere omuz omuza poz verip tüm Türkiye’ye örnek bir davranış sergiledi. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, açılışa İzmir kulüplerinin başkanlarının da katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geçen sezon bu statta ilk maçımızı Beşiktaş ile oynarken oluşan dostane görüntünün tekrarlanması mutluluk verici. Bu tablonun oluşmasında katkıları olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

“Türkiye'ye örnek”

İZVAK Başkanı Ali Erten de İzmir’e yakışan bir tablonun ortaya çıktığını vurgulayarak, “Kulüp başkanlarımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte bu dostluk fotoğrafının oluşması için iyi niyetle çaba gösterdik. Tüm kulüp başkanlarımızı omuz omuza ve güç birliği içinde görmek gerçekten çok keyifli… Türkiye’de futbolun ilk oynandığı şehir İzmir, aynı zamanda ilklerin şehri. İzmir’e çok yakışan bu fotoğrafın da tüm Türkiye’ye örnek olacağını ümit ediyoruz. Dostane yaklaşımları ile bu fotoğrafın gerçek aktörleri olan kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.