Dolar 32,5324
%0.14
Euro 34,9309
%-0.12
Altın 2.440,160
%0.16
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kordon'da şampiyonluk kutlaması

Kordon'da şampiyonluk kutlaması

Süper Lig'in 42. ve son haftasında Göztepe'yi İzmir'de 2-1 mağlup ederek 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş'ın taraftarları, İzmir'de kutlama yaptı.Taraftalar Kordon’da meşaleli kutlama yaptı.

  • Ege Postası
  • 16.05.2021 - 01:35

Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş, İzmir deplasmanında Göztepe'yi 2-1 yenerek 2020-2021 sezonu şampiyonu oldu. 

Maçın ardından kentin çeşitli yerlerinde toplanan taraftarlar, şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Mücadelenin bitiş düdüğü itibariyle siyah-beyazlı taraftarlar Kordon'a indi. Sokağa çıkma yasağına rağmen yüzlere taraftar meşalelerle kutlama yaparken, polisler olası bir olumsuzluk olmaması adına geniş güvenlik önlemleri aldı. 

Takımın konakladığı Konak ilçesindeki otel önünde ellerinde Beşiktaş bayraklarıyla toplanan grup marşlar söyledi, tezahüratta bulundu. Otelin çevresindeki sokaklarda toplanan taraftar grupları polis tarafından uzaklaştırıldı.

Balçova ilçesinde Üçkuyular Meydanında, Karabağlar ilçesinde Eski İzmir Caddesinde de sevinç gösterileri bulunan gruplara, polis ekipleri Kovid-19 salgını tedbirleri nedeniyle dağılmaları uyarısında bulundu. Kutlamaları sürdürenler polis tarafından uzaklaştırıldı.

Çiğli'de de bir grup Beşiktaş taraftarı araç konvoyu ile kutlama yaptı.

Bazı taraftarlar ise şampiyonluk sevinci evlerinde yaşadı. Balkonlara çıkan İzmirli taraftarlar tezahüratlarda bulundu.

Beşiktaş konaklayacağı otele geldi

Öte yandan Beşiktaş takımı, konaklayacağı otele ulaştı. Polis, takım otobüsünün otele ulaştığı güzergahta taraftarların toplanmasına izin vermedi.

Otel önünde takımı bazı futbolcular ve kulüp yöneticileri karşıladı. Teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunuldu.

Ahmet Nur Çebi: “İmkan olursa 19 Mayıs'ta kutlamamızı yapacağız”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gelen şampiyonluğun ardından takım otelinde açıklamalarda bulundu.

Çebi, Sergen Yalçın başta olmak üzere herkese teşekkür ederken “İmkan olursa 19 Mayıs'ta kutlamamızı yapmak istiyoruz” dedi.

Göztepe deplasmanında 2-1 kazanan Beşiktaş şampiyonluğunu ilan ederken Başkan Ahmet Nur Çebi, takımın kamp yaptığı otelde açıklamalarda bulundu. Futbolcularla sahada görüştüğünü belirterek sözlerine başlayan Çebi, “Şimdi görüşmüyorum, dinlenmeleri gerekiyor, salı günü bir final maçı daha var. Sergen hoca başarının en büyük mimarlarından. Kendisini tebrik ediyorum. Futbolcular bu sezonu iyi oynayarak geçirdiler. Ümraniye'de emeği geçen çok kişi var. Hizmet edenler var. Onlara da teşekkür ediyorum. Sergen hocanın bütün ekibindeki hocalara teşekkür ediyorum. Her şeyden önce beraber olamadığımız taraftarımızın, inşallah önümüzdeki senelerde 3 tane daha 5 tane daha şampiyonluk yaşarız ve beraber kutlarız. Bu saatten sonra Türkiye Kupası'nı bırakmak istemeyiz. Futbol sahada oynanıyor, sürprizler olabilir ama onu da müzemize götürmek istiyoruz” dedi. Çebi, mevcut kadronun tamamıyla yola devam etmek istediğin ifade ederken, “Şampiyonluk kupamızı 19 Mayıs'ta almak istiyoruz ve yasaların müsaade ettiği çerçevede şampiyonluk kutlamasını yapmak istiyoruz. Federasyon başkanımızla konuşarak bu işi 19 Mayıs'ta 19.03'te yapmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Erdal Torunoğlulları: "Demek ki kısıtlı imkanlarla güzel işler yapılıyormuş!"

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, şampiyonluk sonrası; "Demek ki kısıtlı imkanlarla güzel işler de yapılıyormuş" dedi.

Beşiktaş, İzmir deplasmanında Göztepe'yi 2-1 yenerek 16. lig şampiyonluğuna ulaştı. Mücadele sonrası Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğlulları, duygularının tarifsiz olduğunu belirterek, "Kelimelerle anlatılacak gibi değil. Büyük bir duygu. Bunu yaşamak gerekiyor. Eşim ve çocuklarımdan özür diliyorum. Bayramda onların yanında olamadım, takımla kaldım. Umarım beni affederler. Başkanımız emeği çok büyük. Hocamızın emeği çok büyük. Tabii ki yönetim kurulunun da katkısı büyük. Sergen hocama, oyunculara çok teşekkür ediyorum. Demek ki kısıtlı imkanlarla güzel işler de yapılıyormuş" dedi.

"Avrupa'da güçlü kulüp olmak için çabalayacağız"

Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Dalgakıran ise şunları söyledi:

"Muhteşem bir duygu. Bütün sıkıntılara değdi. Beşiktaş tarihinin en büyük şampiyonluğu bu. İçinde bulunduğumuz şartları çok iyi biliyoruz. Başta başkanımız Ahmet Nur Çebi olmak üzere, teknik direktörümüze, teknik ekibimize teşekkür ediyoruz. Şimdi hep birlikte futbolda zirveyi sürekli hale getirmek. Avrupa'da da daha güçlü bir kulüp olmak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. "

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.